Daca iti trimite aceste semne nu inseamna ca te place.Asa fac si eu cu multe persoane pe care nu le consider nici macar amici.
Eu nu mai vorbesc cu o fata pe messenger in jur de 4 saptamani, vorbeam cu ea si dintr-o data iese de pe mess sa mearga la somn, da nu mi-a zis "pa" sau ceva de genu, a iesit asa de parca eu vorbeam singur.
Nu am mai bagat-o in seama 3-4 zile si apoi imi scrie "mai traiesti? " da ce folosesc ca eu nici nu eram acasa ca sa-i pot raspunde, in fine de atunci n-am mai vorbit cu ea da nici ea nu s-a mai bagat in seama cu mine crezand ca i-am intros aceeasi moneda dar de fapt nu eram acasa mda ce chestie.
Si mai este o faza tot asa, am o poloneza la munca nu mia vorbesec cu ea de saptamana trecuta si am de gand mult timp sa nu-i mai vorbesc, nu-i zis nici salut nici pa si ea la fel ori cum asa e mult mai bine, imi place linistea :X
Lasa-l pe el sa te bage in seama, poate a fost putin bizi. Ai si tu rabdare si lasa-l pe el sa vina la tine.
L-am lasat cred ca o saptamana. pana acum era foarte frumos, vorbeam cu el, il interesa problemele mele, dar de o saptamana aproape nici nu ma mai baga pe mess in seama..parca sunt invizibila
Eu tot il evitam nu il mai bagam eu in seama..si ma trezesc ca el imi spune pe mess"buna dimineata! :*:*" la noi era program seara si dimineata..si el mi-a zis intr-o zi "sa il mai bag si eu in seama
Parerea mea e sa nu iti faci iluzii degeaba. Acele semne puse pe messenger nu arata daca ii place sau nu de tine. Lucrurile astea se vad prin fapte concrete
Bafta!