Poti creste si pana la 18-20 de ani...Am vazut mai sus ca ai scris ca prietena ta are 15 ani si 1, 43 sau ceva de genu...Poi eu cred ca are sanse sa mai creasa. Adica nu stiu, depinde.Ar trebui sa aiba o alimentatie cat mai echilibrata! Dar daca familia ei e tot scunda, nu cred ca mai are sanse, pentru ca asa e gena ei. Eu nu stiu acum poate va creste, speram! Dar daca seamana cu parintii, cu bunicii ei nu cred ca mai are sanse!
pai fetele cresc in general pana la varsta de17 - 19 ani si baieti 21 -22. sper ca te-am ajutat
Buna! pai asta depinde si de organismul tau.cat de dezvoltata esti deja In general, fetele continua sa se dezvolte si sa creasca in inaltime pana in jurul varstei de 18 ani, plus/ minus 1 an (deci numarul centimetrilor se "definitiveaza" intre 17 si 19 ani, de la caz la caz). Sa mentionez insa ca, in ultimii doi ani de crestere, nici fetele, nici baietii nu se mai pot astepta la castiguri semnificative la acest capitol. Din ce cauza? Pentru ca, in aceasta ultima etapa de "extindere" a noastra pe verticala, cresterea se produce numai din coloana vertebrala, cartilajele de crestere fiind deja inchise...