1. Decide ce vrei, role sau bicicleta, poate daca primesti role o sa realizezi ca nu iti place sa te dai cu ele si bicicleta era mai potrivita (eu asa am patit).
2. Spune-le ca este pentru sanatatea ta, sportul e foarte important pentru sanatate.
3. Convinge-i ca o vei folosi, nu e o investitie inutila de care te plictisesti intr-o saptamana.
4. Rromite-le ca iei note mai mari.
5. Ajuta la treburile din casa.
6. Eventual strange si tu ceva bani, pune de o parte banii primiti de ziua ta, de la rude, de buzunar.
Spune-le ca te vei multumi si cu o pereche de rolee mai distractiv pe role, parerea mea.pai cum sa-i convingi? poate au anumite pretentii ce nu le indeplinesti, vezi si tu
Santaj emotional?
Sau spune-le ca vei invata mai bine sau ca ii ajuti la ceva.
Incearca sa ii faci sa inteleaga ca iti doresti cu adevarat acest lucru. Vorbeste numai despre asta. Incearca sa ii disperi.
Prom ite-le ca nu mai scrii "Bunaaa!" ci doar "Buna!". Promite-le ca nu mai scrii "mi.au" ci "mi-au", ca nu mai scrii "sa.I" cu "I" mare ci cu i ( sa-i), ca nu mai scrii "Fundaa" ci "Funda". Asa vor intelege ca ai inceput sa inveti romana si apoi, poate, si altele. In final spune-le ca cine nu se tine de promisiune are o mare problema de educatie.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: