| Dariii a întrebat:

Bunahappy. Parintii mei au plecat de curand in alte tari. tati in Luxemburg si mami in Germania si imi e foarte greu.mai ales ca acum ma asteapta un an destul de greu si anume clasa a 8-a si eu nu am dus lipsa de dragostea parintilor niciodata.:-

Răspuns Câştigător
| d33utza003 a răspuns:

Daca o sa vorbesti zilnic cu ei la telefon sau pe internet probabil o sa iti mai treaca dorul...incearca sa iti tii prietenii si rudele aproape pentru ca atentia lor fata de tine sa suplineasca lipsa parintilor

3 răspunsuri:
| Andrrr a răspuns:

Stiu cum e.sau cel putin aprtial.Si tatal meu pleaca uneori in strainatate si find singura fiica sunt foarte rasfatata si chiar daca e pentru putin timp imi e foarte dor de el.Incearca sa iesi mai mult cu prietenii sa citesti mai mult sau nu stiu ce iti place tie sa faci cel mai important e sa iti ocupi timpul cu ceva pentru a te gandi cat mai putin la asta si sa vorbesti cat de des poti cu ei si o sa vezi ca cu timpul nu va mai fii atat de greu sau cel putin asa cred. Sper ca te-am ajutat catusi de putin!

| klaws007 a răspuns:

Daca duci lipsa parintilor, du-te la bunici, si daca deja esti la bunici, cheama`ti niste prieteni in vizita, sau du-te si plimbate prin sat/oras si ai sa vezi ca o sa te obisnuiesti mai repede asa.
funda?

| draculainpersoana a răspuns:

Si tati este plecat in Italia si mie mi-a fost extrem de greu fara el dar in decursul anilor m-am obisnuit acum a plecat la alt patron si vine acasa peste 1 an si 3 luni este greu dar te vei obisnui si pentru mine este greu acum pentru ca sunt in clasa a 9 a si sunt departe si de mami pentru mine acum este inceputu departari de cei dragi si mai mult cred ca te vei obisnui kiss***