Daca o sa vorbesti zilnic cu ei la telefon sau pe internet probabil o sa iti mai treaca dorul...incearca sa iti tii prietenii si rudele aproape pentru ca atentia lor fata de tine sa suplineasca lipsa parintilor
Stiu cum e.sau cel putin aprtial.Si tatal meu pleaca uneori in strainatate si find singura fiica sunt foarte rasfatata si chiar daca e pentru putin timp imi e foarte dor de el.Incearca sa iesi mai mult cu prietenii sa citesti mai mult sau nu stiu ce iti place tie sa faci cel mai important e sa iti ocupi timpul cu ceva pentru a te gandi cat mai putin la asta si sa vorbesti cat de des poti cu ei si o sa vezi ca cu timpul nu va mai fii atat de greu sau cel putin asa cred. Sper ca te-am ajutat catusi de putin!
Daca duci lipsa parintilor, du-te la bunici, si daca deja esti la bunici, cheama`ti niste prieteni in vizita, sau du-te si plimbate prin sat/oras si ai sa vezi ca o sa te obisnuiesti mai repede asa.
funda?
Si tati este plecat in Italia si mie mi-a fost extrem de greu fara el dar in decursul anilor m-am obisnuit acum a plecat la alt patron si vine acasa peste 1 an si 3 luni este greu dar te vei obisnui si pentru mine este greu acum pentru ca sunt in clasa a 9 a si sunt departe si de mami pentru mine acum este inceputu departari de cei dragi si mai mult cred ca te vei obisnui ***
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă: