| vanessa_6993 a întrebat:

PArintii mei au plecat in Spania pentru 2 saptamana. cu afaceriiiiiiiiiiiiilllle. Eu am ramas acasa cu enervanta mea sora de 10 ani. Dar azi de dimineata am gasit un portofel in casa plin de bani cred ca e al tatalui meu si ma gandeam sa il iau pentru ca pe noi nu ne-au luat in Spania. Si imi dorem sa merg acolo foarte mult. In portofel sunt mii de euro. Sa cheltuiesc banii? sau ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| RenataAlesya a răspuns:

Cum sa iicheltuiesti?:O Mai intai ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa ii intrebi de ce au lasat portofelul acasa, iar daca ei iti dau voie sa ii cheltuiesti fa-o insa daca nu nu o faci

7 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna nu e ca nu au incredere in tine, dar are foarte mare nevoie de banii aceia si cum stie ca esti adolescenta poti cheltui fara sa vrei banii aiurea. Poate vrea sa ii pastrezi pentru a va duce si pe voi in Spania sau pentru afaceri care ar fi tot pentru binele familiei tale.Te-ai gandit? Numai bine.

| beautifulkiss a răspuns:

Are*

| EuEduard a răspuns:

Itreabal pe tatal tau daca e al lui si daca e al lui daca stie cati bani are in el.
Daca nu e al lui fa-ti de cap laughing
Please FUNDA

| Ruxuletz a răspuns:

Buna. Nu! de ce sa faci rau? happy poate ca au nevoie de banii respectivi,si ce daca nu te-au luat? Te vor lua cu alta ocazie, vorbeste cu parintii si spune-le ca ai nevoie de bani, dar nu cred ca nu ti-au lasat un ban de cheltuit cat timp sunt plecati...

| vanessa_6993 explică:

Am vorbit cu tata si era al lui a spus sa nu ii folosesc pentru ca are nevoie dee ei si mi-a spus ca daca lipseste vreun ban de acolo voi fi pedepsita

| vanessa_6993 explică:

A si a chemat-o pe matusa noastra sa ma supravegheze e clar ca nu au incredere in mine desi am 14 ani

| MisterSecret_1898 a răspuns:

Sa o luam logic.Desi nu prea te cred, daca acolo chiar ar fi mii de euro, tine cont ca nu poti sa ii folosesti.Decat,daca faci un schimb valutar,fapt pentru care ar trebui sa fi majora. Ceea ce rezulta ca daca esti minora,nici nu ai cum sa folosesti banii, iar daca ai fi fost majora nu ne-ai fi intrebat acest lucru! Succes!happy
PS - De la o vreme, numai intrebari stupide pe aici.Lumea raspunde pentru. o coronita, in loc sa doreasca sa ajute nevoiasul pe bune.Foarte urat.happy