Întreab-o pe mama ta dacă nu-şi cumpără Iphone 4S că "e mai la modă" sau dacă n-are ceva în plan pentru Iphone 5 .
Sau pe tată-l tău dacă nu-l atrage Samsung Galaxy Note sau Samsung Galaxy S3 care au apărut al mai recent de la Samsung.
Că văd că au telefoane performante, poate sunt pasionaţi. Iar telefonul care rămâne fără posesor îţi rămâne ţie , dacă n-au 2 cartele părinţii tăi
Daca nu poti sa astepti pana la ziua ta sau pana la sarbatori ca sa le dai ''indicii'' despre ce cadou vrei,poti incerca sa cauti telefoane,modelele pe care ti le doresti(acum sa nu alegi unul foarte scump ) in brosurile alea de la magazine(Vodafone,germanos, Orange, etc)sau pe net si sa le arati parintelui cu care te intelegi mai bine si care e mai usor de convins(sau amandurora)si sa le arati ''Nu-i asa ca e frumos?'' ''iti place?'' ''ti-ai dori si tu unul la fel daca ai avea varsta mea?'' ''uite ce jocuri si aplicatii am gasit, dar nu functioneaza pe telefonul meu '' ''uite ce mobil are prietena mea, nu-i asa ca e frumos?'' Si astfel stabilesti o legatura cu ei si iti vor cumpara sigur un telefon nou
Spune-le ca ti e rusine cu el si ca nu vrei sa te vada oamenii cu,, jaful,, ala
Marius339 întreabă: