| Laurentiu123 a întrebat:

parintii mei se cearta de mai mult de un an si cred ca sunt pe punctul de a se desparti. Eu am doar 14 ani si am nevoie de un sfat.
Dar, colegii mei ce le voi spune cand vor afla?

Răspuns Câştigător
| Aditzu a răspuns:

Hmm. in primul rand imi pare rau pentru tine, imi imaginez cum te simti. poate vei avea noroc si nu v-or afla. Iar daca afla si vor fi rautaciosi pur si simplu nu-i baga in seama. stiu ca nu va fi usor dar singurul lucru la care trebuie sa te gandesti si sa speri tu pana se va ajunge acolo e ca parintii tai sa ajunga cumva la o intelegere.
eventual le poti "forta mana" spunandu-le ca nu se gandesc deloc la viitorul tau...
Mult Succes

4 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Imi pare rau pentru situatia in care esti pus. Sa stii ca oamenii ajung cateodata la un punct in care nu se mai pot intelege. IAr decat sa stea impreuna, si sa se imbolnaveasca psihic de la atatea scandaluri mai bine se despart. Stiu ca e durerost SI colegii tai n-o sa zica nimic. Exista o gramada de copii cu parintii divortati. E ceva normal nu e o rusine. Ni se intampla multora asa ca nu-ti fa griji, lasa adultii sa rezoolve problemele pentru oameni mari. sad

| Sἶrenἶa a răspuns:

Vorbeste cu parintele care are temperamentul mai calm si intreaba-l de ce se cearta cu celalalt. Spune-i ca suferi din cauza asta si ca vrei ca ei sa se impace.
Colegii... ce sa spuna?

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Părerea mea este că ar trebui să vorbeşti cu părinţii tăi şi să-i întrebi care este problema şi de ce nu se mai înţeleg.
Nu trebuie să te gândeşti dacă vor afla sau nu colegii deoarece nu este nimic ieşit din comun, nu ai fi primul în această situaţie. Îmi pare rău pentru tine, ştiu cum te simţi...
Dacă vor spune ceva colegii le zici că este decizia părinţilor tăi, nu a ta şi că e mai bine aşa.
Pa, pa!

| lVlad a răspuns:

Salut..Asta este o situaia intr-adevar naspasad, sincer nu asa vrea sa fiu si situatia ta.Incearca sa ii faci veseli, sa le vorbesti despre iubire(stiu ca este abstract dar incearca). Colegii tai? Nu cre ca vor baga de seama, poate la inceput.Am si eu un coleg si inca de cand stiu eu parintii lui sunt divortati, sincer, toti colegii de impacam bine cu el si nu ne uitam la partea lui familialawinking