Am luat 10 la ambele și nu m-au lăsat să ies nici măcar în oraș (stând la câțiva km departare).
Mă rog, familii cu bani, alte pretenții. Ultima sună bine pentru că trece prin mai multe destinații. Nu-ți trebuie o lună să le vizitezi.
Da eu am luat 10 la mate si 9, 86 la romana.dar nu a fost doar pentru astea, am mai avut si alte concursuri pe care le-am castigat ( olimpiada de biologie loc 3 pe tara; mate locul 2 pe tara )si cred ca de aceea poate m-au lasat sa aleg ...in orice caz mersi si nu fi suparat/a, daca inveti va veni vremea cand vei ajunge si tu sa ai bani sa calatoresti prin lume :*
Nu e vorba de faptul că alegi tu, ci că excuriile sunt foarte extravagante. Știi cum e, nu am văzut paradisul așa că încă nu mi-l doresc Felicitări pentru rezultate (la supărare nu m-ai prins, nu-mi stă în fire pe așa teme) și distracție plăcută. (vorbeam serios de ultima variantă, pare cea mai câștigată)
Ultima varianta ar fi cea mai convenabila pentru ca te duci in mai multe locuri.
Eu aș alege croaziera. Și eu am luat note bunicele la examen și abia am reușit să negociez un Samsung Galaxy Chat...
Maldive, clar. E superb. Poti inota cu delfinii, locuintele lacustre si totul. Pfff! E superb acolo.
Nu ca in celelalte nu ar fi frumos.
Si croaziera e o varianta buna. Daca tot poti lua 2, de ce nu? Nu ai mereu astfel de sanse.
Cracker întreabă: