anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pe 1 octombrie m`am despartit de iubitul meu, dupa o relatie de 1 an si 10 zile. Dar inca tinem legatura, adica ma mai suna sa imi zica sa am grija de mine, sa imi zica ca daca am vreo problema sa apelez la el, ok. dupa ce ne-am despartit el a sters toate pozele cu noi de pe fb, hi5, dar la av la mess inca mai tine o poza cu mine in care apare si inelul de la el.

Nu stiu ce sa fac, eu inca nu am stes pozele cu noi de pe fb, l`am intrebat daca se supara daca mai tin pozele si a zis ca nu, pentru. ca e fb meu si fac ce vreau cu pozele, bun... astazi am trecut prin fata barului parintilor lui si l`am sunat sa aisa afara daca vrea sa ma vada, ok, a iesit, am vorbit putin vreo 5 minute ca eu trebuia sa intru la ore, apoi cand sa plec l`am sarutat[ mai mult pupat pe buze] el nu a reactionat in niciun fel, si eu am plecat si i-am zis sa aiba grija de el, apoi si el mi-a zis la loc. dorul ma omoara, il vreau inapoi, il iubesc!

voi ce imi recomandati sa fac, ca sa uit macar pentru. moment de el, sau ce credeti ca el inca mai tine la mine, ma mai vrea inapoi?

scuze ca e mult de citit

Răspuns Câştigător
| Kavinx a răspuns:

Buna. Eu zic ca trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei sa faci pentru ca baieti sunt foarte schimbarori si foarte imprevizibilioh go on Eu zic ca inca te mai place si eu am trecut prin ceva de genu, si chiar merita sa il intrebi odata cand te intalnesti cu el (Poti sa imi spui sincer u ma mai placi?big grin) si la inceput o sa para ingandurat dar o sa iti spuna ca Da asa sunt toti baieti ce sa le facem dar tu incearca asta si o sa vezi ca merge si eu m-am impacat cu fostul meu iubit acum un an si cam la fel ca la tine s-a intamplatbig grin.Eu zic sa incerci si mult norocwinkingbig grin

1 răspuns:
| whatevernvm a răspuns:

De ce v-ati despartit daca il iubesti? Daca el te-a parasit nu se merita, daca tu l-ai parasit e vina ta si meriti ce ti se intampla.