Daca vrei neaparat ca la banchet sa porti pantofi cu toc, atunc te sfatuiesc sa iei o pereche de pantofi de-ai mamei si, cu grija, fara graba, (ca sa nu-i strici si nici sa nu-ti sucesti gleznele) sa incerci sa mergi cu ei prin casa. Plimba-te incet, dintr-o camera in alta, pana te inveti cu ei, apoi incerci sa grabesti putin pasul. Faci acest lucru in fiecare zi si cand vei considera ca ai invatat, poti sa-ti pui muzica si sa incerci chiar sa si dansezi, caci una e sa stii sa mergi pe tocuri si alta e sa stii sa dansezi. Succes! Si Distractie placuta la banchet!
Pai, si eu am fost acum un an in situatia asta. si e foarte usor, sa stii. am dansat toata seara (noaptea) si la 3 cand am ajuns acasa nu mai puteam de picioare sa nu faci greseala sa nu-ti iei dress pe tine, ca asa am facut eu si m-am scos cu niste basici de toata frumusetea n-o sa le uit niciodata. asta pentru ca nu am stat deloc la masa si am dansat intruna ca nebuna. dar, ca sa-ti raspund la intrebare, nu vreau sa te sperii, crede-ma, trebuie doar sa exersezi o singura zi inainte de banchet si gata! doar priveste-te in oglinda si spune: ce bine imi sta eleganta! va merge, si nu uita, nu trebuie sa stai toata seara pe tocuri, eu asa am facut, dar cele mai multe fete au renuntat la pantofi(sandale) si au dansat cu piciorusu gol era distractiv. o sa te descurci sigur, ca si eu am trecut prin asta, ca toate fetele. si o sa te trezesti peste 10 ani si n-o sa te mai poti desparti de tocuri o sa le iubesti, pentru ca o fata arata foarte bine cu ele.
sper ca ajut bye:*
Azi e in 10 mai.Ai exact o luna timp sa inveti. Poarta-i prin casa,macar o ora pe zi.Fa si pasi de dans,incearca sa stai dreapta,nu te cocosa,mergi mai repede,mai incet, nu te jena, nu te vede nimeni.Hai,ai timp! Si, distractie placuta!
Pai. eu sunt a 7a si merg foarte bine pe tocuri ca sa inveti poti sa te pui pe tocuri [ mai mici ] si sa mergi tinandute de ceva sau in tocuri poti s aiti pui pernute din astea speciale. au la avon
Nu trebuie sa-ti schimbi incaltarile doar pentru ca nu sti sa mergi pe ele.incearca sa mergi cat mai mult timp pe tocuri si apoi nu-ti va mai fi atat de greu.te vei obisnui cu timpul. sper ca ti-am fost de folos
Daca vrei neaparat sa fii mai inalta iti recomand platformele nu e foarte greu sa mergi cu ele insa nu trebuie sa-ti iasa piciorul din ele... ca sa nu iti iasa ia niste sandale cu platforme parerea mea:*
Geo2969686 întreabă: