Vopseste-ti parul sa fii bruneta.Ideile sunt bune, ia-ti ochelari.Dar daca iti iei ochelarii va trebui sa ai un comportament de diva dar nu exagerat.Indreapta-ti parul! Vei arata super.
Eu cred ca trebuie sa te inbraci in ceva comod de exemplu: o pereche de jeansi si o maicuta simpla si draguta, machiaj: numai rimel si un ruj deschis la culoare, despre par...nu stiu cred ca trebuie sa-l prinzi la spate sus, daca acest concert e ziua cind e soare ia-ti ochelarii, daca va fi mai spre seara sa nu tii ei,
eu cred ca ce tiam propus e destul de comod pn cred ca vei dansa unpic...cred ca ti-am fost de ajutor... fundita?
Pai. fara ochelari! adica spectacolul va si si seara probabil, nu ai ce face cu ei seara. :-s. dupa blugii 3/4 sunt buni, [ poate ai si ceva peste genunchi]. bluga cu umerii goi?! depinde, sa nu fie prea incarcata. un tricou ar merge mai bine. [ sau maiou simplu de o singura culoare]. nu te vopsi . [ poate te faci roscata serios ] mai bine il prinzi in coada sus, si iti indrepti coada. :*sper ca te-am ajutat :**