| LoliTa_7237 a întrebat:

Buna^^

pe 17 iulie e ziua mea\dancingsi nu am idee ce sa fac.adica o sa fim 3 fete si 4 baieti... daca e sa o fac acs... puteti sa imi dati ideei unde sa o fac sau ce sa fac? pentru.ca anul` trecut am facut`o in curte cu veri si cu prietenii si a fost boringeala totala:O

Răspuns Câştigător
| Bixx a răspuns:

Heii. A mea e pe 14. si eu la fel am facut anul` trecut, dar anul asta imi prietenii la strand. /am calculat si ma ajunge de vreo 400 de lei asa ca ies bine si cu banii si distractie. Sper ca te'am ajutat.

4 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Pai dc nu mergeti cu totii in oras si tu faci cinste

| PanaDeIdei a răspuns:

Pai. Invitatii sa vina pe la 12 ziua, sa ii primesti cu muzica, cu niste aperitive. Pana la 1 va acomodati, puneti chestii haioase la pc. La 1 luati masa. Pe la 1:30 -> 3:30 va jucati cool. Adv si prov, creionul(unul sta cu creionul intre genunchi, si incearca sa si scrie numele pe o foaie pusa pe perete), scaunelele muzicale niciodata nu sunt demodate, sunt chair amuzante, spuneti bancuri. Pe la 4 uitati-va la un film de 1 ora si ceva, sa nu fie pre lung, probabil o sa va plictisiti. Va recomand o comedie sau un film de groaza. La 5:30 mancati tortul...probabil ca unii vor trebui sa plece. Eu mi-am facut-o 2 ani la rand acasa, a fost super, dar eu am chemat 12 copii. Sunt cam multi, dar au plecat vreau 6 dintre ei. E mai frumos cand sunt mai putini, pentru ca se inteleg mai bine, dar ai grija...din 7 s-ar putea ca 2 3 sa nu poata sta pana la final, si sa ramenti chiar putini. Dupa tort, o sa se incinga atmosfera, stati la pc. discutati, un mim, telefonul american - ceva de ras! La mine au stat pana la 1 noaptea big grin sper sa iti iasa o petrece pe cinste. :* si la multi ani anticipat!

| analia0103 a răspuns:

Ai putea sa strangi bani(rolling on the floor)si sa te duci la un restaurant mistoooi!

| carhartt a răspuns:

Pai, sunteti cam putini... mai bine in casa, si mai iesiti si pe afara din cand in candwinking