Heii. A mea e pe 14. si eu la fel am facut anul` trecut, dar anul asta imi prietenii la strand. /am calculat si ma ajunge de vreo 400 de lei asa ca ies bine si cu banii si distractie. Sper ca te'am ajutat.
Pai. Invitatii sa vina pe la 12 ziua, sa ii primesti cu muzica, cu niste aperitive. Pana la 1 va acomodati, puneti chestii haioase la pc. La 1 luati masa. Pe la 1:30 -> 3:30 va jucati . Adv si prov, creionul(unul sta cu creionul intre genunchi, si incearca sa si scrie numele pe o foaie pusa pe perete), scaunelele muzicale niciodata nu sunt demodate, sunt chair amuzante, spuneti bancuri. Pe la 4 uitati-va la un film de 1 ora si ceva, sa nu fie pre lung, probabil o sa va plictisiti. Va recomand o comedie sau un film de groaza. La 5:30 mancati tortul...probabil ca unii vor trebui sa plece. Eu mi-am facut-o 2 ani la rand acasa, a fost super, dar eu am chemat 12 copii. Sunt cam multi, dar au plecat vreau 6 dintre ei. E mai frumos cand sunt mai putini, pentru ca se inteleg mai bine, dar ai grija...din 7 s-ar putea ca 2 3 sa nu poata sta pana la final, si sa ramenti chiar putini. Dupa tort, o sa se incinga atmosfera, stati la pc. discutati, un mim, telefonul american - ceva de ras! La mine au stat pana la 1 noaptea sper sa iti iasa o petrece pe cinste. :* si la multi ani anticipat!
Pai, sunteti cam putini... mai bine in casa, si mai iesiti si pe afara din cand in cand