O poza cu voi doi mi se pare perfecta si mai ales daca o editezi si scrii intr-un colt al ei ceva frumos care sa ii aminteasca de tine.
Tricoul e bun dar i-ai putea lua un ceas sau o fotografie cu voi doi intr-o rama doar daca aveti una.
Uite aici un site cu super-tricouri:
http://www.tu.ro/tricouri.html
Dacă știi ce îi place nu îți va fi greu să-i alegi unul.
Cât despre ceea ce ai spus la început, eu zic că ar trebui să-i spui ceea ce simți pentru el, sau măcar să-i dai de înțeles. Da, există riscul ca acest lucru să vă distrugă prietenia, însă gândește-te: e mai bine să regreți mai târziu că nu i-ai spus decât să-i spui acum și, cine știe, să iasă ceva între voi?
I don't know... Ideea ta este frumoasa. Dar gandeste-te la ceea ce isi doreste el cel mai mult. poate, de exemplu ii cumperi un "trofeu" pe care sa scrie ''premiul intai pentru cel mai bun prieten'' sau. poti sa-i faci o surpriza direct, cantand la multi ani (daca ai voce buna), spunandu-i ca il placi, facand o petrecere surpriza ^^. Nu stiu ce sa zic. sper ca te-am ajutat :*
Problema e ca eu pe 20 sunt plecata la mare. Dar cu 1-2 zile inainte o sa-i dau cadoul..Mercii:*