| AlexandraElena2004 a întrebat:

Buna!
Pe 6 martie 2014 am aflat de la colegi ca cea mai buna prietena a mea ma folosea in sensul ca nu ma considera prietena.Mama imi spune mereu sa nu mai fiu prietena cu ea, dar eu nu pot sa o uit! Ne vedem zilnic la scoala! Adica sufar de la 10 ani! E normal?! Eu acum am 11 si...ar trebui sa imi traiesc prezentul nu sa ma gandesc la viitor!
Va rog, ajutati-ma! Nu vreau sa sufar din cauza unei prefacute!

Răspuns Câştigător
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu o folosi si tu, fii deșteapta si comportă-te frumos. Insa nu iti este prietena daca te-a folosit. Ar trebui pur si simplu sa nu mai vorbești cu ea o vreme.

3 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Alexandra,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| veryhonest a răspuns:

In viata nu toata lumea merita sa-ti fie prieten. Trebuie sa tii alegi cu grija si cand intalnesti oameni noi sa nu fii superficiala. E decizia ta ce vei face in continuare. Cel mai bine ar fi sa nu mai vorbesti deloc cu ea, sa o consideri o persoana invizibila, daca pana acum doar si-a batut joc de tine.

| AlexandraElena2004 explică:

Adica ar trebui sa fac si eu acelasi lucru? Sa o folosesc? Sau sa fiu o persoana buna, neprefacuta?