| Ioanantonia a întrebat:

pe cati dintre voi parintii inca va mai tin in faza: "exista mosul", ma face sa cred in vraja Craciunului si uneroi chiar imi vine sa cred, pe voi cum va mint parintii sau la cati ani ati aflat si cum?
P. S.-daca e ceva de genu` "nu m-am culcat si ia-m vazut cum puneau cadourile sub brad.".nu mai puneti raspunsul. dau fundalove struck!

Răspuns Câştigător
| sorinL1 a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai. Cand esti mic e logic sa crezi (si e bine, cred) deoarece parintii te conving in asa fel dar odata ce cresti si realizezi cum stau lucrurile observi ca e doar un mit.

Daca ai 20 de ani si tot crezi in Mos deja e o problema.

3 răspunsuri:
| JESSARYA a răspuns:

Pai pe la 4-5 ani credeam si eu in Mos Craciun dar aveam si alt suspect...pe mama. Intru-un an am inceput sa caut prin dulapuri si ce sa vad? cadoul meu ascuns printre niste haine.
Oricum cand inca credeam in Mos Craciun, si a venit sa-mi aduca cadouri l-am intrebat de ce e incaltat cu papucii bunicului meuhappy

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy eu am crezut in asa ceva, copiii mei au crezut, acum astep sa vina pe lume nepoteii sa ii fac si pe ei sa cred in acest mit vechi, care a facut milioane de copii sa uite pentruo clipa durerea, suferinta, neajunsurile, chiar daca este un mit, va ramane un mit frumos in inimile tuturor!

| AshEldo a răspuns:

Eu stiu de la gradinita ca nu exista "mosu"(desi mi-as fi dorit sa existe)pentru ca am avut o educatoare nesuferita care ne tot spunea ca nu exista, ca parintii platesc ceea ce primim noi la gradinita laughingfugeam de ea ca"d***u de tamaie" pentru ca ne punea numai buline...albe(pentru ea nu existau bulinele rosii). Chestia cu "nu m-am culcat si ia-m vazut cum puneau cadourile sub brad" nu avea cum sa functioneze pentru ca bradul nu era in camera in care dormeamhee hee