| FlorinBossboss a întrebat:

Pe data de 15 iulie este ziua iubitei mele si as vrea un mesaj de la multi ani mai lung si mai special, dau funda si vot! happy

Răspuns Câştigător
| ANONIMA998 a răspuns:

La multi ani bujorul meu
Sa iti fie viata un buchet de flori, fiecare zi proaspata si plina de pasiune ca un fir de trandafir rosu ca focul, fiecare ora colorata ca o petala, fiecare clipa inmiresmata de bucurie si implinire, sa-mi inseninezi fiecare dimineata cu zambetul tau, sa-mi incununi fiecare seara cu sarutul tau, intotdeauna sa ne trezim veseli si sa ne culcam fericiti caci ne avem unul pe celalalt si mai mult de atat nici nu exista!
Azi, de ziua ta, iti urez la multi ani plini de dragoste si fericire, si chiar mai mult, ti-i promit, pentru ca sta in puterea mea sa ti daruiesc, asa, cate putin, cate o clipa, cate o zi, cate un an… azi ti l-am daruit pe unul si-l pregatesc pe urmatorul, sper sa fie cel mai frumos si deosebit de pana acum!
La multi ani bujorul meu cu mireasma ametitoare!

La multi ani iubita mea
La multi ani iubita mea, la multi ani in bratele mele si vesnice sa-mi fie urmele saruturilor pe pielea ta dulce. Ingerii din ceruri mereu te vegheze dar faca bine sa nu pandeasca cand nu e cazul, stii tu...
Sa-ti fie viata frumoasa si daca vei trece prin clipe grele sa nu uiti ca eu ti-am aranjat si-ti pastrez mereu pentru tine un colt de paradis, aici pe pamant.
Sa iubesti si sa fii iubita, lumea intreaga si de lumea intreaga, dar mai mult si inaintea tuturor - DE MINE!

Dragoste si Fericire
De-ar fi frunzele diamante sa nu-mi fie ciuda ca tu nu esti acoperita de ele asa cum meriti, de-ar fi stropii de ploaie saruturi sa nu-mi fie teama ca nu ti-am oferit destule, de-ar fi frumusetea ta magie sa-ti daruiasca tot ce ti-ai dorit vreodata. Dar nu exista nimic din toate astea dar oare sa regret ceva iubito sau sa ma bucur ca totusi, totusi dragostea din inima noastra este... FERICIRE!
La multi ani ingeras!

In bratele mele
Pe valurile vietii pluteste pluta noastra, si cand furtuni ne ies in cale ne strangem speriati in brate, si uneori ne bat ploi si arsite ne chinuie si totusi noi suntem atat de fericiti si fericiti vom fi mereu orice s-ar intampla pentru ca n-ai sa gasesti nici in cel mai luxos iaht un loc mai confortabil si calduros ca in bratele mele. Si mai ales, cu cat trec anii imbratisarea mea nu se invecheste si uzeaza ci se potriveste din ce in ce mai bine dupa trupul tau.
Te ador!

La multi ani dulce iubire
La multi ani dulce iubire, la multi ani si tot mai coapta si mai dulce sa te faci ca eu nu ma mai pot satura de tine. Dulceata dulce de iubire ce esti tu!
Te pup si te mananc!

Anii sunt comori
Pentru o femeie adevarata timpul e o comoara, o comoara plina de iubire si amintiri speciale, o comoara din ce in ce mai mare ce o face tot mai bogata in intelepciune si dragoste. Stiu ca si tu esti o femeie adevarata si te bucuri nespus la fiecare aniversare privind in urma la comorile minunate ce le-ai adunat.
La multi ani minunato!

Esti o minune
E pieptul meu biserica pentru dragostea ta, sa-mi umple inima toata si sa ma faca fericit cu rugamintile ei pe care i le voi asculta si implinii intotdeauna.
E trupul tau coltul meu de rai pe pamant, sa ma rasfat si infrupt pe sarurate cu el, sa-l iubesc mai mult ca orice.
Esti tu iubita mea mai mult decat am visat vreodata ca voi primii de la viata si in aceasta zi speciala vreau sa-ti marturisesc, vreau sa-ti promit ca toti anii urmatori te vor scalda in iubire.

La multi ani
La multi ani frumoasa iubire, la multi ani pasionala placere, la multi ani vorbe dulci si trup incantator, la multi ani iubita mea...

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand spui special trebuie scris de tine.Nu de noi.Că nu mi-e greu sa gasesc ceva pe Google si sa-ti dau copy/paste aici.Tu o cunosti cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei un mesaj mai lung, mai special, atunci trebui ca tu sa-l faci, nu sa incep eu sa scriu ce am in cap iar tu sa-i dai iubitei tale ce am scris eu. Gaseste-ti cuvintele, scrie ce simti, asa e cel mai bine si cel mai corect!winking