| MusicAlina a întrebat:

Buna pe mine ma cheama alina si am 14 ani.Azi la scoala s-a intamplat ceeia ce nu doream eu.La a 2 lectie cele mai bune prietene ale mele (2 prietene Ana si Rita)au spus ca sunt o jucarie care ....Deci o fata (Anabell) a vrut sa fim prietene si sa fim tot prietene ca si ana si rita.Anabell imi este foarte buna prietena...Ana si Rita vorbeau chestii groaznice si urate despre mine si Anabell.Anabell este ca mine iubeste cand cineva primeste note rele dar nu este important.Mie nu-mi place ca acele doua c**** vorbesc despre mine.Am inceput si eu sa vb chestii rele despre ele.La a 6 lectie ele sau dus eu cu Anabell am ramas la a 7.Pana cand mama ei nu vine de la stomatolog.Am stat noi 1-ii la biblioteca 2 am plecat afara am alergat.A spus ca niciodata nu a avut asa prieteni ca mine. ajutati-ma

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am inteles nimic din ce ai scris acolo, cum probabil nici tu nu pricepi nimic din realitate

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut minuța draga Alinuța, ce faci cum esti cum te simti?

| MusicAlina explică (pentru CristiDinBucuresti):

Bine,tu.A venit vara happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MusicAlina):

Si eu sunt bine, si intr-adevar a venit vara, trebuia sa vina si vara nu? M am saturat de frig si ploi. Tu de unde esti?

| MrsVamp a răspuns:

Si cu ce te-am putea ajuta? Adica in povestea ta nu vad care e problema? A spus sau facut Anabell ceva greist, sau tu..sau?

| MusicAlina explică (pentru MrsVamp):

Ups am uitat cel mai important.Ele 2 spun ca eu sunt mai buna prietena cu Anabell.Ana si Rita nu erau prietene dar acum sunt foarte bune si vorbesc depre mine dupa spate

| MrsVamp a răspuns (pentru MusicAlina):

Dar Anabell nu te barfeste impreuna cu Ana si Rita nu?

Nu ea mereu cu mine este.Ea doar imi spune ce spun acele fete despre ea.

Si inca Ana mie mi-a spus ca nu va fi cu mine prietena pana cand eu o voi uri pe Anabell.

| MusicAlina explică (pentru MusicAlina):

Si asa sa inceput totul.Da poate nu sunt ideala dar eu pot sa-mi aleg prietenii.Mie nu imi place cand vorbesc una si una despre mine.La lectie tot la pauza tot.Manca inghetata chiar in fata mea.La scoala nu se da voie cu asa ceva dar ele au plecat la magazin.