| Anabel a întrebat:

Pe scurt as vrea sa va spun ca am stat cu un tip doi ani. Nu a fost totul tocmai roz, dar au fost multe clipe minunate. Suntem despartiti de un an de zile, ne ranim reciproc, dar cel mai mult el pe mine. Uneori din comportamentul lui lasa de inteles ca ii este dor de mine, si ca ma mai iubeste. ( poze cu el facute de mine in orasul meu, mai vorbeste din cand in cand cu matusa mea si ii spune ca e trist ca iubeste pe cineva dar e departe, etc.) Am incercat sa ma apropii din nou de el dar m-a respins, mi-a spus ca e cu una la el si ca e fumat si vrea sa profite si ca oricum va uita pana a doua zi ce a facut. Pana acum 2 luni am fost in scoala cu el. acum m-am intors in orasul meu pentru. ca nu ii mai suportam prezenta zilnica si ochi in ochi mereu. Nu stiu ce sa fac. Nici macar nu stiu daca il mai iubesc, sau daca am format o simpla obsesie. Cert e ca stiu ca daca ar pati ceva si i-as fi folositoare as renunta la mine ca sa traiasca el, asta o stiu sigur. M-am saturat sa ii verific avataru, hi5, dar totusi o fac. Ceva nu ma lasa impace, il visez in fieacre noapte, visez ca suntem impreuna. Nu stiu ce e cu mine. Am baut pana si ceaiuri antistress, dar asta nu sterge nimic din capul meu, mi-e frica de ganduri, m-am saturat de ele. Ma innebunesc! simt ca o iau razna!

Răspuns Câştigător
| ella8212 a răspuns:

Sincer... vorba aia cum ca inimii nu-i poti poruncii este foarte adevarata. Timpul o sa decida care este situatia cu voi doi.Si ceaiul antistres e mult prea slab pentru sentimentele pe care le ai.Tot ce ai de facut e sa iti vezi de viata ta, sa vezi ce se intampla: daca va mai fi sau nu ceva.Si eu tin la un baiat momentan si cred ca ai fost foarte constienta de faptul ca sfaturile oricarui om de aici nu te ajuta cu absolut nimic. Dar ai speranta ca poate totusi gasesti un raspuns.Nu stiu cati ani ai tu.Stiu ca iti este greu dar nici un sfat nu te poate ajuta mai bine decat te poti ajuta singura.

9 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Fă ceva să nu mai ai timp să te gândeşti la el. Fă cunoştinţă cu mai multe persoane, împrieteneşte-te, plimbă-te pe afară, admiră luminiţele din oraş, citeşte ceva, fă orice. Nu te mai gândi deloc la el şi nu mai căuta motive pentru care te-ar mai iubi sau altceva pentru că asta e doar în mintea ta. Când îţi mai zice cineva ceva de el opreşte-l.Ar fi bine să începi să accepţi realitatea: Drumul vosstru se desparte, degeaba încerci să îţi deviezi drumul.

| butterfly95 a răspuns:

Incearca sa iti cauti un alt prieten

Incearca sa il stergi din lista, astfel nu vei mai verifica avatarul

Incearca sa iti faci alte prietene, cu care sa te plimbi...

Imi pare rau pentru catelul tau sad:*

XOXO

| Anabel explică:

Cu prietenele ies doar sambata, si cea mai buna prietena a mea a plecat in italia, deci am rams practic singura. Catel nu mai am, a murit! ce sa fac?

| Anabel explică:

Pai, partea cu cautat alt prieten am inecercat-o dar nu iese sad

xoxo

| Anabel explică:

Citesc mereu. asta fac de ceva vreme. ultima carte pe care am citit-o a fost : invitatie la vals

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ai prea mult timp liber la dispozitie, incarca-l cu ceva, o sala, o prietena, chiar doua, mers la cumparaturi, in piata, cu catzelu, orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau sa iti dau un sfat, eti o adolescenta din cite inteleg, eu am mai o virsta inaintata dae tine der vreau sa iti dau un sfat /. asculta si multumestemi mai tirziu,, uital pe baiatu acesta daca nu te iubeste /, daca nu poti incearca sa il urasti pentru ca el daca te respinge insemna ca nu te iubeste indeajuns

psiol...vasile

| AlexxutzzaPurpleGirl a răspuns:

Durerea de dupa despartire trebuie traita. Da, si daca flirtezi mai mult, sau faci mai multe sesiuni de shopping sau iti plimbi mai des catelul poate vei reusi sa nu te mai gandesti la el, dar durerea e ranchiunoasa, daca nu o traiesti acum se va intoarce mai tarziu, cel mai bun medicament ar fi sa scrii in computer tot ceea ce simti pentru el, tot ce ai vrea sa-i spui si nu ai curajul, apoi sa-i trimiti tot, fara sa te abtii, fara sa stergi nimic doar pentru ca crezi ca va rade, asta inseamna ca nu de merita daca rade ca e un magar fara minte care nu stie ce e iubirea. Eu asa l-am marcat teribil pe fostul meu prieten, in viata lui nu auzise lucruri mai frumoase pe care sa le spuna cineva despre el. Daca nu poti asa, ia o oglinda sau de preferat aseaza-te in fata uneia mari, fixate pe perete si ia cu tine multe servetele. Spune-ti tie tot ce te apasa, descarca-te pur si simplu, lasa lacrimile sa curga si spune tot, absolut tot, ceea ce simti pentru el, dar nu te limita doar la declaratii de dragoste spune si ca ti-e dor de el sau ca esti suparata ca te-a parasit, ce simti tu, eu am dat exemple... apoi, spune si ca ti-e dor de prietena ta cea mai buna care a plecat in italia, plange-ti catelul mort (va aprecia asta, va plange si el cu tine, de acolo de unde este). Spune-ti tie tot ce simti, nu va sti nimeni, si tu te vei simti mai bine!

Succes sa treci peste tot :* suntem alaturi de tine >big grin

| iulika_5440 a răspuns:

Eo cred ca ai cam facut o obsesie pentru baiatu asta.nu te supara pe mine da asa e. sfatul meu e ca ar trebui pur si simplu sa incerci sa'l uiti da se vede ca u nu vrei asta pentru ca daca iti doreai asta cu adevarat ii dadeai ign si nu ii mai verificai hi5 si avutwinking. incearca sa numai faci chestii care iti amintesc de el si dc nu sa-ti gasesti alt prieten:*. e limpede ca baiatu nu te iubeste. a tinut la tine da sentimentu s-a cam dus pe apa sambetei. e doar genu ala de baiat care vrea sa le aiba pe toate.de asta si vb cu matusa ta ca sa dea impresia ca te iubeste pentru ca el crede ca u il mai iubesti.fi fata desteapta si arata'i ca nu mai simti nimic pentru elwinking. fatoo uita'lhappyoh go on.nu te merita