anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe yahoo mail, cand ma conectez imi spune ca cineva se conecteaza pe contul meu din alte orase.Pe contul meu Yahoo am mailuri cu informatii personale, CNP.uri...etc.Parola mi.o schimb saptamanal dar tot asta imi apare.Ce sa fac? Va rof, ajutati.ma.Funda

6 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

A aparut o setare cum e cea de la Facebook cu Generatorul de coduri. Daca vrei sa te conectezi de pe un alt pc. telefon, etc., va trebui sa bagi un cod care iti va fi trimis prin sms pe telefonul tau mobil. Mie imi apare aceasta "actualizare" de fiecare data cand ma conectez la yahoo, fiindca nu am avut timp sa completez ce mi se cere. In setari nu stiu unde sa iti spun sa cauti ca sa iti activezi codurile. E un mod foarte bun de a-ti tine contul in siguranta, nimeni nu se poate conecta daca nu are acel cod.

| anonim_4396 explică (pentru sweetys):

Deci nu se conecteaza nimeni de pe contul meu? Apropo, cand stau pe telefon din orasul meu scrie alt oras-aceasta sesiune.E o eroare?

| sweetys a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai setarile cu codul de securitate facute, nu are nici cea mai mica sansa sa se conecteze nimeni. De obicei cam sunt probleme cu localizarea telefoanelor, nu ajung informatiile "clare" la ei, ori din cauza gipies-ului de pe telefon, ori din cauza internetului sau din alte cauze.

| anonim_4396 explică (pentru sweetys):

Setarile alea daca le activez, cand primesc mesaje nu fac cost suplimentar?

| sweetys a răspuns (pentru anonim_4396):

Este gratuit. Nu ai cum sa faci cost suplimentar.

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Sterge datele.