Buna! Pai 90 de locuri din tot judetul, pentru ca la eu liceu nu vin numai de la o anumita scoala si pot veni si cei de la tara sau din alte orase. Adica daca tu vrei sa intri la un liceu cu 90 de locuri inseamna ca probabil sunt 3 clase a cate 30 de locuri pentru toti cei care au primit brosura, nu numai pentru cei de la tine din sc. Sper ca ai inteles>
Unii nu ati inteles la ce ma refer, numai Djfoxy si CoCoUBESTEyuky
si-au dat seama. Eu ma refeream ca in acea carte arata ca sunt 90 de locuri la un profil anume si vreau sa stiu daca acele 90 de locuri sunt pentru tot orasu, sau 90 de locuri de la fiecare scoala.Mai astept raspunsuri
La liceul respectiv sunt 90 de locuri disponibile...adica pentru tot orasu
funda?
Daca scrie ca sunt 90 de locuri inseamna ca primii 90, ( cu mediile cele mai mari) intra la acel liceu...
Nu am terminat a 8a dar acum 3 ani, cand am term eu a 8a, scria la fiecare liceu in parte profilele, si la fiecare profil nr de locuri... de ex la mine in liceu scrie stiinte ale naturii 28 locuri, adica alea 28 de locuri erau doar pentru un profil, iar pentru altu alte locuri s.a.m.d.
Deci...
sa presupun ca vrei sa te duci la...Alexandru Vlahuta...
acesta are 270 de locuri pe scoala.si iti arata si cate locuri sunt pe profil
dar daca tie iti arata 90 de locuri e posibil sa se refere la 90 de elevi pe clasa/clasa de cate 30 de elevi
Floricicadansatoareabalans69 întreabă:
Patrick20061997 întreabă: