| xXx_6498 a întrebat:

pentru cei interesati am o poveste, nu-i una urata, e mai mult o dorinta de-a mea si cred ca si a altora.
Acu cateva minute mi-a venit in cap vacanta de vara, cum ma trezeam la ce ora voiam si faceam ce voiam, acu debia astept vacanta care urmeaza, sa ma trezesc la 1 dupamiaza, sa bag grasu xxl-azi nu la maxim, cu o bere, un joc pe pc, o tigara si o tipa, sa plec apoi afara sa vin la ce ora vreau, sa stau cu preteni la barfe si distractie pana noapte tarziu, apoi cand vin acasa sa mananc si sa ma bag iar pe pc, dar cel mai mult vreau sa spun "AZI NU" "POATE MAINE" "DAR AZI NU", vreau sa simt iar sentimentul de libertate de fericire, de viata frumoasa.
Am scris aceste lucruri pe acest site, pentru ca ma face sa cred ca chiar se va intampla acest lucru...
Eu am probleme la scoala sunt a 8 si dau examen, si mi-e frica sa nu raman corijent, repetent nu se pune problema dar corijent da, iar daca raman corijent sa zis cu libertatea mea...(app nu fumez am scris ca sa sune mai bine)
Voi ce va doritit si nu credetei ca veti reusi?

2 răspunsuri:
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Waoo,hai ca si eu de abia astept vacanta da' tu chiar esti entuziasmat.Pai,eu sunt tot a8a,sunt de dim la scoalapuppy dog eyessi in fiecare dim injur tot si pe toti cand ma trezesc la 6.30.Mda,soartalaughingDa' stii ce, daca tot gandesti asa e aiurea ca nu mai ai nici un chef de viata si de scoala si atunci la scoala logik ca nu o sa-ti mearga bine.Gandeste-te ca sunt si parti bune in toate astea. Distreaza-te si u pe la scoala la maxim si o sa vezi ca o sa fie mai bine. Daca te gandesti numai la vacanta nu ai cum sa iei note mari si sa fie okwinkingSi.in legatura cu intrebareahee heeimi doresc sa sa fiu iar de dimineata la scoala, dar sigur nu se poate.Deci...bafta si vezi ce faci sa nu ramai corigenthappyPa pahappy

| Heath a răspuns:

Sa conduc lumea.