anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pentru fete... daca se poate sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce parere aveti doar din poza de profil despre mne.Adik cum arat chestii din asteahappy. Daca se poate fiti cat mai sincere... aaaaa si fara misto big grin.

4 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Pai din punctul meu de vedere pari un tip calm insa pozitia pe care o ai in poza, psihologic vorbind, are rol "defensiv", de aparare. Din moment ce esti singur as intelege ca fie iti place sa ai anumite momente de respiro, stii tu sa fii singur si sa meditezi la problemele tale sau poate ca iti place sa primesti atentie si de aceea esti numai tu acolo. Cadrul e banal si sporeste atentia. Esti probabil obosit, cred ca aveai cearcane. Imi place simtul estetic, arata cool hainele si te fac sa pari desi sunt sigura ca esti cool. Dragut insa nu are rost sa ne intrebi pe noi. Important este sa te simti tu bine, sa iti placa tie. Restul e nesemnificativ dupa parerea mea... Sper ca am ajutat.

| mariukka a răspuns:

Tu esti obsedat de tine sau cum (ai mai dat intrebare de asta esti frumos nah

| FUCKy0u a răspuns:

Pai nu esti superb din punctul meu de vedere, dar nici urat. Oricum daca ai atitudine si esti capabil sa gandesti clar sinu esti vreun golan, cred ca chiar esti...nu gasesc cuvantul...OK.

Răspuns utilizator avertizat