O sa iti vina pe 1 septembrie iti vine din luna in luna dar ar putea sa iti intarzie dar nu mereu la unele le pot veni mai devreme
funda?
Menstruatia iti vine in fiecare luna. din cate imi amintesc dupa prima menstruatie, a doua vine dupa 2-3 luni parca si dupa iti va veni in fiecare luna. :*
Dacă o ai regulată în jurul datei de 1 septembrie. Dacă nu, poate să îți vină și peste 3 luni, tot nu e nici o problemă. Deci nimeni nu îți poate zice exact când o să îți vină cea de-a doua menstruație.
Baftă
Depinde de organismu fiecaruia, la inceput nu ai o menstruatie regulata, mie dupa 2 saptamani mi a venit iar
Intre o menstruatie si alta trec 26 de zile in general. Dar nu e neaparat sa fie astfel. Pot trece mai putine sau mai multe zile, dar cu diferenta in jur de o luna. Nu trebuie sa-ti faci griji daca iti vine ciclul de 2 ori intr-o luna. E ceva normal.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Asta depinde de fiecare fata. urmatoare o sa-ti vina odata la 20 sau 30 de zile...deci ori pe 20 august, ori pe 1 septembrie
Avand in vedere ca esti la prima, nu o sa iti vina regulat.O sa iti vina a doua luna, poate pe 1 daca e regulat, desi nu prea cred ca e. Scrie undeva pe cat ti-a venit si cate zile te tine, ca sa iti dai seama.
Pai o data la 28 de zile, avand in vedere ca e prima data la tine nu o sa iti vina regulat. Pentru mai multa precizie :
http://www.noifetele.ro/yourbody/periodpredictor.php
Bafta :3.