| GyoLove a întrebat:

pentru fete. Spuneti-mi si mie ceva. Mie mi-a venit pe 1 august prima mentruatie si a durat 2 zile pana ieri ...Se poate sa dureze prima menstruatie 2 zile?big grin...

Răspuns Câştigător
| MâţaD a răspuns:

Da,oricum nu ai menstruatia regulata, si nu este nimic in neregula cu tine, stai linistita.

10 răspunsuri:
| Barbiiiiie a răspuns:

Nu.La mine cand a venit prima data a durat 1 saptamana.
Funda?big grin:*

| euI a răspuns:

La mine prima data 2 zile a duratwinking nu e grav

| dfdfdfddfd a răspuns:

Depinde de organism o sa vezi ca pe parcurs o sa te tina mai mult

| Andarock a răspuns:

---> La inceput o sa-ti dureze menstruatia cam 2-3 zile, iar apoi iti va dura 4-5 zile (cel mult 6 zile).

---> Nu trebuie sa te sperii, deoarece toate fetele patesc asa la inceput! happy
---> Este normal! big grin

---> Numai bine! puppy dog eyes

| AlexyaLove a răspuns:

Da normal...depinde de organismul fiecareia

| Danyelytha a răspuns:

Da este posibil. si pe mine ma tine intre 2 zile si o saptamana:-) data viitoare poate tine 3-4 zile:*

| razvy91 a răspuns:

Da, e normal. Nu o sa fie regulat. Poate sa dureze intre 2-8 zile. Nu te speria. Dupa ceva timp (2-6 ani) o sa se reguleze. Intrebarea era doar pentru fete, scuze dar am raspuns si eu...

| Danyelytha a răspuns:

Da poate tine intre 2 sile si o saptamana:-) data viitoare poaA\ate tine intre 3 zile si o saptamana cam asa este la toata lumea:*

| albina a răspuns:

Da, se poate. Cu timpul ti se va regula, poate va dura mai mult...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, se poate, dacă menstruaţia s-a prezentat ca de obicei (cantitate/culoare/consistenţă). Însă, în mod normal, menstruaţia ar trebui să ţină minimum 3 zile.
Baftă!