Te-ai gandit ca poate nu ai intalnit inca oamenii potriviti? Daca nu stii inca destule lucruri despre tine, incearca sa te auto cunosti, ma refer la lucruri generale, ex: hoby-uri, muzica, sporturi, cartile preferate, filme, seriale, etc., da-ti seama ce fel de persoanlitate ai, cand ai sa reusesti asta ai sa poti comunica mai usor, desigur cu oamenii cu care te potrivesti, ca nu are rost sa iti petreci timpul cu niste oameni ce nu ai nimic in comun.
"Sa vorbesti singur e sanatos". De ce? Pentru ca te ajuta fix la problema ta cu anti-socialul. Daca spuneai ca la scoala nu vorbesti cu nimeni, dar si singur esti mut atunci puteai spune ca e ceva in neregula cu tine. Eu am cativa (adica 1-2) prieteni cu care vorbesc mai mult, in rest si eu vorbesc singur mai mult ca sa imi aduc aminte ce-am facut sau sa ma gandesc ce urmeaza sa fac, asa ca sa nu crezi ca e ceva anormal pentru orice varsta. Daca vrei prieteni pur si simplu te bagi printre ei (incerci sa te bagi in seama) si atunci te baga si ei in seama (iti sugerez sa nu te bagi printre cei care poate isi bat joc de tine).
Iesi din casa. nu mai te izola. incearca sa-ti gasesti prieteni si daca trebuie mai lasa d la tine. nu este normal sa ai prieteni imaginari. de aceea incearca sa nu stai mereu in casa. iesi plimbate prin prin parcuri uitete la un film sau mananca o inghetata ideea e sa nu stai numai in casa. nu te inchide in sine ci incearca sa fii deschis catre ceilalti ca sa poata sa fie si ei deschisi catre tine. nu i critica ci apropie-te de ei. nu esti nebun nici nu te gindi la acest lucru incearca sa vezi darurile vietii, lucruri mici care au foarte mare importanta si o sa vezi ca totul o sa fie ok