Sincer acum...este o iubire adolescentina (si faceti diferenta dintre dragoste si iubire! ) gandeste-te la scoala, viitorul tau! sa ai un loc de munca asigurat! bine, asta nu inseamna ca nu trebuie. sa vb cu baietii si dupa aia, dupa ce esti la casa ta/locul tau poti sa te gandesti la o infiintarea unei familii sau relatiie stransa.cam asa e viata...
UN MARE SFAT : observa comportamentul baietilor -cei care iti sunt prieteni si cei care se gandesc la mai mult decat la o prietenie- si asa iti alegi baiatul potrivit, a si apropo :nu exista baiat perfect!
Este clar ca intre voi doi exista un sentiment de adorare, dar cel mai rau lucru la voi este ca va faceti singuri rau, unuia celuilalt si tot asa.
REMEDIATI LUCRUL ACESTA! daca nu tu o sa il pierzi din joaca acesta dea' cine sufera cel mai mult.
Sper ca ti-am fost de ajutor O zi placuta! (si daca te-am jignit sa stii ca nu am vrut sa o fac cu intentie si nu o lua in nume de rau pentru ca eu nu fac chestiile astea pentru o amarata de funda )
Buna...daca chiar crezi ca il iubesti, impaca-te cu el, nu ai nimic de pierdut, dar incearca sa nu te mai desparti nici tu de el cand te plictisesti.Gandeste-te bine daca vrei relatia asta...