| moftuliki a întrebat:

Buna pentru voi ce conteaza mai mult caracterul sau frumusetea? stiu ca acum toti o sa ziceti caracterul dar pentru uni dintre voi conteaza frumusetea care este trecatoare big grin pentru mine conteaza caracterul care este tot mai rar. dar totusi si frumusetea cam 40 % happy

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Sunt persoane urate, din punct de vedere fizic, dar care au sarm si se fac placute in societate si iubite, iar altele frumoase nu suscita nici un interes atunci cand "deschid" gura si debiteaza numai prostii.
Asa ca optez pentru frumusetea sufleteasca pentru ca aceasta este" vesnica", atat de eterna, cat ne este dat sa traim. Am cunoscut persoane cu aspect fizic frumos, dar care au imbatranit urat si au ramas singure pentru ca, nu au avut de "oferit" nimic ci, doar au asteptat sa primeasca "gratuit" de le cei din jurul lor, ori sa oferi mereu este cam obositor, fara sa primesti si tu ceva sentimente din partea partenerului ori partenerei tale.
Caracterul, inteligenta si frumusetea sufleteasca sunt liantele pentru o viata interesanta. Cine este atras doar de calitatile fizice, ramane deseori dezamagit de alegerea sa. Esti daruit de natura cu frumusetea fizica, insa contributia ta la formarea ca om, este structura comportamentala, insotita de inteligenta si de nobletea sufleteasca, cele trei componente care te definesc ca OM.

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

De ce sa mint? Conteaza mult aspectul fizic, pentru ca apoi descopar si aspectul interior...

| Ea12345 a răspuns:

Am inteles, tu vrei sa fie si de treaba si frumos laughing
Dupa parerea mea, frumusetea conteaza 10-15%. Caracterul, insusirile sufletesti si bunatatea unei persoane sunt de nepretuit...happy

Răspuns utilizator avertizat
| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Uneori degeaba ai un caracter impecabil daca nu ai chiar nimic care sa atraga

| vyo a răspuns:

Amandoua.

| Minty a răspuns:

La prima vedere, ai dreptate ca nu trebuie sa judecam o persoana dupa aspectul ei fizic dar, analizand treburile mai profund, putem spune ca fata omului oglindeste sufletul lui. Caracterul omului, cu trecerea anilor, se imprima din ce in ce mai mult pe fata lui, astfel ca un om urat are sanse mari sa aiba si un caracter urat. La fel cum chipul unui betivan se botzeste din cauza bauturii, la fel cum fata unui fumator se innegreste, iar dintii i se ingalbenesc, la fel cum fata unei prostituate ii tradeaza meseria, etc, etc. Gandirea omului sorteaza lucrurile, le clasifica, le incadreaza in categorii. Altfel nu poti rationa. Cand omul a recunoscut "frumosul" ca frumos, a aparut si uratul. Cand omul a recunoscut "binele" ca bine, a aparut si "raul". Omul nu poate trai fara sa valorizeze lucrurile, fara sa construiasca o ierarhie a valorilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caracterul si inteligenta dar si frumusetea si nu pot sa zic ca imi place de tocilarilaughingadica si frumos (cam acelasi procent ca tine)dar si mai important e caracterul:X mi s-a intamplat un baiat nu il cunosteam in realitate si fiindca mi-a placut caracterul si mi s-a parut ca era amabil m-am indragostit de elhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Pai ce anume va face pe voi fetele sa intoarceti capul pe strada dupa un baiat? Nu cred ca e caracterul sau inteligenta.
In primul rand cred ca are o importanta semnificativa aspectul fizic al cuiva. Doar daca iti place cum arata il poti aborda cu incredere. Nu cred ca v-ati dus la un baiat (voi fetele) mai uratel cu gandul "sa vedem ce caracter are sau cat de inteligent e, s-ar putea sa imi placa chiar daca..."
Cum cel mai important e aspectul fizic, aproape la fel de important e si caracterul si inteligenta, calitati care le descoperi dupa ce a trecut testul privind aspectul fizic.
Ca si parere personala: cele trei calitati principale, pe langa altele, trebuie sa existe in acelasi timp.
Nu cred ca putem stabili in procente importanta fiecarei calitati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@openfire1 facem operatii de impartirerolling on the floor 100:3 rolling on the floor

Întrebări similare