Buna
Depinde cum e rochita. Daca esti lata in umeri si rochita are bretele subtiri, eu zic sa porti ceva peste. Daca esti subtirica la umeri, merge oricum ar fi. Poti incerca sa asortezi o pereche de pantofi cu toc usor sau balerini de culoare neagra. Fiindca e putin probabil sa gasesti aceeasi nuanta cu rochia. Daca va fi rece, un cardigan este binevenit. Incearca sa fi naturala. Si tine minte ceva : CEL MAI IMPORTANT E CA TU SA TE SIMTI BINE SI SPECIALA, fiindca e ziua ta.
Anticipat, La multi ani! Sa ai parte de toot ceea ce iti doresti, sa fi sanatoasa si iubita. :*
Iti multumesc pentru sfaturi.
Ar merge cred eu, dar trebuie să ai grijă cu ce te încalți. De obicei tocurile subțiază piciorul, sau cel puțin dau iluzia asta.
Dacă spui că eşti puţin mai plinuţă, eu cred că ar fi ok să încerci o rochiţă de culoare neagră. Cred că te-ar prinde mult mai bine.
Şi, cum spune şi @free2lov3, tocurile dau o senzaţie de subţiere a piciorului.
Poţi încerca!
Pai,daca este mulata, nu prea cred ca ar merge! Daca este mai libera... poate ca Da!
Nu este mulata, este mai libera.
Ok! :*
Pai. depinde si de cat este de eleganta rochia. astept sa iti mai dau sugestii daca doresti.