Crede-ma ca ma confrunt cu aceeasi problema. Cu mama ta trebuie sa ai o relatie stransa si trebuie sa ii explici. Poate si ea va avea aceesi problema. Eu, cand sunt pe ciclu ma abtin de la a merge la strand dar este SUPERnASPA
Eu iti recomand sa ii spui mamei tale ca daca vei fii pe stop nu te poti distra si vacanta nu are niciun farmec. Poate se poate amana vacanta sau te poate sfatui ce sa faci. Eu spun sa mergi cu mama ta la doctor si daca doctorul spune ca vitaminele nu sunt bune pentru varsta ta sau altceva trebuie sa intelegi ca iti fac rau. Nici mama nu m-ar lasa sa iau ceva ce doctorul spune ca nu e bun.
Poate totusi vei avea noroc sa scapi si sa iti intarzie in mod natural.
Succes:*:*
Parca vorvesti de mine si mie mi s-a intamplat cel mai bine e sai spui ceva de genu ''mama uite ...noi trebuie sa plecam dar...este o problema.in perioada aia trebuie sa-mi vina cm si vreau sa imi iau de la farmacie vitamina ca deoarece am auzic ca intarzie Cm si vroiam s ma ajuti" va intelege totusi este mama ta
Sincer...Eu locuiesc in Constanta si am mai fost la plaja cand eram pe ciclu.Am pus tamponul normal pe slipul de la costumul de baie si am purtat si o pereche de pantaloni scurti pe deasupra.
Nu prea ai cum sa te patezi dar cand iesi din apa trebuie sa mergi la o toaleta sa te schimbi de tampon
Nu are rost sa te complici cu pastile si alea alea.
Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: