| monyk a întrebat:

peste 2 zile se vor implini 2 luni de cand sunt pe acest site si ma bucur ca fac parte din aceasta frumoasa echipa, as vrea sa stiu parerea voastra sincera despre mine dar fara suparare, de cand sunt pe acest site, daca v-am ajutat, daca ati dori sa ma schimb intr-un fel, ce parere v-ati format, cum vi s-au parut raspunsurile mele, ce parere aveti? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| night_crawler a răspuns:

Eu cred ca esti una dintre cele mai inteligente persoane de pe acest site... dai dovada de multa intelepciune in raspunsurile pe care le dai... tine-o tot asawinking ...si sa ramai cat mai mult printre noi happy

14 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu am inceput sa indragesc acest site

monyk16 mie imi pari o fata de treaba si care da sfaturi utila

| Silvia a răspuns:

Esti o rdagutza si dai raspunsuri folositoare si....lungi.big grin
La cat mai mult luni alaturi de noi.big grin

| Vizitiul a răspuns:

Va-ti gasitrolling on the floor! ...sunt constient ca a venit criza, dar asta nu inseamna ca puteti "manca" litere...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ar trebui sa te schimbi... e ceva necurat la mijloc, eu zic sa-ti schimbi sosetelehee hee
Iti dai seama? 2 luni! dar eu ca implinesc 50 de ani pe acest site tongue

| pisoias29 a răspuns:

Hmm ai dat raspunsuri folositoare si intelepte din cate am vazut eu... dar asta e a doua zi de cand stau pe TPU...deci avand in vedere ca nu te cunosc prea bine ii las pe ceilalti sa isi dea happy :*...cat mai multe luni alaturi de noi :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mai multe. Te aștept cu o bere.winking

| marsy a răspuns:

Esti o buna intelegatoare. sh dai sfaturi binee. serios.
pupici

| IOana_9560 a răspuns:

Nu stiu am aproape 2 sap happy si e super fain love struck
dar banuiesc love struck m-am uitat cum iiai ajutat pe ceilantzi love struck si mi se pare ca esti super oks :X
felicitari :*
bftha in continuare >big grin

| ralukutz a răspuns:

Sunt de acord in totalitate cu night_crawler. Tine-o tot asa. Tin sa iti multumesc si te rog sa ma mai ajuti, as vrea sa stiu parerea ta sincera la problemele mele.

| sasha a răspuns:

Tot asa :*winking

| Ioanna2012 a răspuns:

Multumim pentru toate raspunsurile!

| Cryssy a răspuns:

Dai niste raspunsuri foarte bune. Succes in continuare!

| ingerash_2415 a răspuns:

Imi place foarte mult felul tau de a fi nu te cunosc prea bine pentru ca am foarte putin timp de cand sunt pe acest site din cate am vazut esti foarte amabila mai lasam timpul sa treaca pentru a ne cunoaste mai bine:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o fata inteligenta asadar cu siguranta nu ar trebui sa schimbi nimic la tine, pe mine chiar m-au ajutat unele raspunsuri ale tale. Tine-o tot asa!winking