La mine nu cred ca va merge asa,incerc din rasputeri mana, te rog, te rog, promit ca voi fi cuminte, te rog si cu fata aia de catelus dar nu merge
Stai asa! Sper ca nu am citit eu bine...
Pe planeta asta sunt mii si mii de persoane care ar da orice pentru un colt de paine veche la 50 de bani si tu nu stii cum sa iti convingi ssti ia nu stiu ce versiune de Samsung?!
Eu am o rabla de telefon mostenit de la mama, de ala gros cat volumul fratii jderi.
Rad colegii de mine dar e rabla mea si nu vreau nici laptop, tableta, iphone, ipad sau ce minunatii au mai iesit pe piata.
Ideea e ca nu e corect ceea ce faci.
Incearca sa te pui in locul unui om sarac si gandeste-te inca odata ce vrei de ziua ta.Pentru mine cel mai bun cadou pe care il pot primi este un,, La multi ani!" spus din toata inima.
Deci : mediteaza la ceea ce ai spus tu mai sus, in intrebarea ta!
E problema ta ca nu vrei un telefon de,, nu stiu ce versiune Samsung,, si ca ai o rabla de telefon, eu am pus o intrebare pentru un raspuns ca lumea.Si acum ce ai vrea? sa fiu si eu o muritoare de foame sau ce? exista mai multe clase sociale, da, sunt si multi oameni foarte saraci si imi pare foarte rau pentru ei, dar nu am ce sa le fac.
Iar daca tu nu vrei si nu ai, asta nu inseamna ca altii nu pot dori ceva sau avea ceva
Sa facem un exercitiu:
Sa zicem ca te-ai intalni pe strada cu cu o fata si ai auzi cum vorbeste la un telefon cu touchscreen, planganduse ca ai ei nu vor sa ii ia un Samsung advance sau un galaxy s2.
Ce ai crede despre ea? eu una stiu ce as crede despre ea.
Pur si simplu m-am saturat de genu asta de oameni care au o multume de lucruri pentru care ar trebui sa sarute picioarele parintilor si tot nu sunt multumite.