Buna...
Sunt multe posibilitati sa-ti petreci ziua ta de nastere, la anii tai.
De exemplu:
-poti merge in oras cu prietenii, in parc, la teatru, la film, la muzeu...etc.
-poti sa ti-o sarbatoresti acasa, tot cu prietenii, sau mai simplu...in familie...
-poti merge seara la un restaurant
-o seara petrecuta in club, nu ar strica... putina distractiieee`
sper ca ti-am fost de ajutor... te pup...
see you soon!
Gabitza99, nu ma pot abtine. Tu unde faci mai omule scoala? Cu cine faci limba romana? Cu femeia de servici? Nu te supara, dar macar din respect pentru persoana pe care doresti sa o ajuti ai putea scrie corect gramatical.
@ andreea, petrecerea clasica "acasa" poate fi putin prea obisnuita. Dar totusi, avand in vedere varsta pe care o implinesti, te-as sfatui sa ramai si anul acesta tot "acasa". Apoi, poti sa ti-o sarbatoresti si intr-un local. Acum insa, intr-un local va trebui sa mergi insotita de parinti banuiesc, si atunci nu cred ca mai este la fel de distractiv. E adevarat ca si acasa "ai tai" sunt cu voi, dar nu cred ca stau chiar cu voi la masa. In rest, eu as opta pentru o masa simpla si delicioasa, ceva suc natural sau depinde de cerintele si poftele invitatilor tai si jocuri care stii ca va plac voua.
Bafta si La Multi Ani!
Psihoyounger
@StarDoll din pacate nu poate merge intr-un club pentru ca are 14 ani!
Dar cel mai bine ar fi sa iti aduni prieteni si sa mergeti la un suc undeva, sa glumiti sa va simtiti bine!
Un gratar cu prietenii ar fi dragut
volei.
clasicul joc cu sticluta
ar fi dragut pentru varsta ta, parerea mea :*
La multi ani!
Eu mi-am facut-o mereu intr-un singur mod banal: mi-am invitat prietenii la un suc in oras... pana la majorat cred ca o sa o tin tot asa
La multi ani! in oras la un suc cu prietenii, invitaai acasa la tine, la pizza puteti sa mai mergeti...depinde de ce va place sa faceti mai mult.
Si eu fac tot 14 ani dar eu o sa imi tin ziua acasa cu prietenii si cu familia
ati putea sa imi recomandati niste jocuri pentru varsta mea? ceva ce se poate juca in muuulti
Da pai e usor ziua mea de nastera cand am implinit 15 ani mi-am petrecuto cu 4 pietreni si cateva fete la o terasa apoi am venit acasa si am mancat tort .rpg.deadmaus ia id meu sa ma inviti si pe mine bft si la multi ani