anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`. peste cateva zile plec in grecia (concediu). dimineata trebuie sa ma trezesc la ora 7.eu nu sunt obisnuita sa ma trezesc la ora aceea.doar cand ma duc laa sc.` ce solutii` imi dati sa pot sa ma trezesc mai devreme.cum sa fac`? dau fundita` maree!love struck

4 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Pui ceasul sau telul sa sune...pe la 6 jumate...ca sa ai timp sa lenevesti putinwinking

| LarisaAndreea a răspuns:

Pune ceasul sa sune la ora 7 (sau la ce ora doresti). Ca sa te scoli mai devereme ai putea sa te culci mai devreme pe la 20:00/20:30/21:00... Dar nu cred ca poti sa te scoli singura la o ora anume, deci... pune-ti ceasul sa sune si daca te vei culca devereme sigur te vei trezii (cand suna ceasul) fara probleme.

| BilliOnaire a răspuns:

Iti pui ceasul sa sune sau in astea cateva zile te trezesti tot la 7, si poate te obisnuiesti.:d

| butterfly:X a răspuns:

Ce figuri domnisoaralaughing)adica pleci in concediu in Grecia si sa inteleg ca ti-e lene sa te trezestilaughingce intrebare proasta! crezi ca noi avem vre o idee in afara de aceea cu ceasul sa sune? cata prostielaughing)tare figuranta estilaughing