Ia-i un cadou care sa-i ramana.O bratara de argint cu zdranganele,un set bratara,lantisor,cercei cu pietre swarovski,chiar pietre simple,un cesulets bun,o mare esarfa,un parfum bun. Poti merge la un magazin cu cadouri,acolo vei vedea multe si ideile iti pot veni pe parcurs,o sa vezi!
Si,nu uita o felicitare haioasa cu o inima care-i declara dragoste vesnica,ma rog, ceva de genul asta, care sa-i sublinieze dragostea ta pentru ea!
Mult noroc si inspiratie!
Pai. ziua mea a fost sambata asta... si am primit de la pr meu un sistem 5.1 pentru ca asta mi-am dorit.
Vorbeste cu parintii ei.Intreba-i daca au auzit`o ca vrea ceva anume.
Incearca cu un ceas, o bratara.un farfum.Ceva feminin. Oricum va aprecia pana si un sarut. pentru ca va fi de la tine.
Nici o fata nu cred ca ar refuza cosmeticale/skincare. Un gel de dus home made Manufacutura de exemplu (cu ciocolata si portocale).
Niste farduri Flormar. Oje? Un voucher de reducere la ceva ce ii place sa faca? Sau, mai simplu, intreab-o Asa face prietenul meu cu mine. Ultima data mi-a cumparat o paleta de farduri Sleek Oh So Special pentru ca era pe lista mea de "cumparaturi ce vor urma" de mult.
andreutza_4339 întreabă: