Ai putea sa-i cumperi un ceas de mana sau o rama foto digitala, daca e genul mai elegant, daca e mai sport, ai putea sa-i cumperi un tricou cu echipa preferata, o cana sau o pernuta cu poza voastra (le gasesti la lucruri personalizate si nu sunt scumpe deloc). Sper ca ti-am fost de ajutor. :*
Pai ai putea un tricou, o bluza ceva...sau un ceas.Nu prea ai ce sa alegi cand vine vorba sa-i faci cadou unui baiat
Salut. Ai putea ca ii cumperi o cana personalizata cu fotografia voastra, sau ceva facut de manuta ta, o felicitare, de exemplu. De asemenea, ai putea sa-i cumperi o pernuta cu poza voastra sau un tricou cu echipa preferata. Sper ca ti-am fost de ajutor. :*
Eu, I-am facut la un prieten farsa asta...
Deci am luat un borcan transparent, apoi am fost la banca, si am schimbat 30 lei, in monede de 1 ban ... si am pus monedele in borcan, am pus o funda peste si i l-am dat, a fost cea mai originala ideea pentru cadou E foarte tare si amuzant, dar vezi ca numai la banca se pot schimba monezile ... Si daca e borcanul mai mare, vorbeste si cu prietenii tai, sa vezi cine ar mai vrea sa puna bani cu tine
Pai nu conteaza ce cadou ii iei pentru ca il va aprecia stiind ca e de la tine dar poti sa cumperi o rama si sa pui in ea o poza cu voi doi...