| Didixu a întrebat:

Buna,peste putin timp e ziua iubitului meu si vreau sa ii fac cea mai inedita si frumoasa surpriza.Deci i-am cumparat o pereche de puma suede s, un lantisor din argint deoarece stiam ca isi doreste mult unul.Mai vreau sa ii cumpar un tort si sa ii ofer o cina surpriza la restaurantul la care lucreaza mama mea.Nu vreau sa banuiasca nimic asa ca ma gandeam sa imi uit imtentionat telefonul in masina si sa ii spun sa imi dea cheia sa ma duc sa il iau dupa un timp,si masa sa soseasca fix cand ajungem noi,intre timp vreau sa ii ascund cadoul inmasina(cadoul fiind la mama mea) si tortul si tot,iar cand iesim de la restaurant sa ii fac o surpriza? Ce ziceti,o sa-i placa? Vreau sa ii iau si o sampanie,ce spuneti e ok Zarea demisec? cum prefera barbatii?big grinOfer fundita, mentionez ca implineste 22 de ani.

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Eu zic ca suna bine asta ai totul planuit, cadourile sunt perfecte daca el si-a dorit ce i-ai luat tu o sa ii placa mult mai ales daca cadourile vin de la tine din inima.
Succes si toate cele bune!

2 răspunsuri:
| Munteanu_Cristina_1997 a răspuns:

Sună bine, încearcă să te îmbraci în roşu că e dovedit ştiinţific că are efect psihologic asupra bărbaţilor big grin
Mult succes!