Da, de ziua ta este firesc să servești colegii cu bombonele și eventual cu un suc. La începutul fiecărei ore te duci la profesor/ profesoară și îl/o servești cu o bomboană! (îl inviți să ia din cutie). Pentru servirea colegilor alege o oră oarecare și la începutul ei se poate cânta și La Mulți Ani. Succes!
Eu zic ca le ajunge cate o bonboana si profesorilor/// macar de s-ar indulci! nici cu o ciocolata intrega nu-i poti indulci, asa ca nu te mai complica. o bonboana le ajunge
Daca ai dus pana in acest moment, normal si politicos ar fi sa duci si acum, cu atat mai mult cu cat va fi ultima data cand vei face acest lucru.
Sa stii ca la asta m`am gandit si eu.In cepe scola si apoi imediat este ziua mea. Dar dau pentru ca asa este frumos.:*
Nu conteaza in ce an de scoala esti.Este normal sa-ti servesti colegii cu cate o bomboana, insa le poti da si doamnelor profesoare la fel, doar doamnei/domnului diriginte sa ii dai o ciocolata...sau ce vrei tu.
Da de ce nu dar stii cum fac eu
dau bomboane la colegi si la profesori tot la fel da lor le cumpara mama mai sofisticate