| starlyy9 a întrebat:

peste putin timp voi fi boboacalove struck. si vreau sa particip la balul bobocilor. imi puteti spune si mie ce probe sunt? sau ce pot sa fac sa iau miss'ul? vreau sa ma pregatesc din timp. ori particip si iau miss'ul ori nu mai particip deloc. :p. imagine am. si caracter de asemenea.

Răspuns Câştigător
| mirelwshha a răspuns:

Pai la toate balurile sunt: proba de cultura generala(in care la fiecare concurenta trebuie sa raspunda la 1-2 intrebari), proba de talent(in care poti face ce sti tu mai bine sau ce iti place: sa canti, sa dansezi, sa joci teatru etc), tinuta de zi, tinuta de seara...cam atat big grin Si inca ceva, pentru a castiga trebuie sa fi sigura pe tine, sa privesti multimea si sa zambesti tot timpul! big grinwinking sper ca te-am ajutat :*

1 răspuns:
| xMikishor a răspuns:

Buna. Si eu trec anul` viitor in cl 9-a (dar bine.nu voi participa la bal)big grin. Parerea mea e sa participi si ca sa iei missu` cel mai mult conteaza sa te distrezi. ["sa o iei razna", ca sa zic asa]. Ca daca o asa fii moale. Hmm. Nu prea ai sanse. Si daca spui ca ai imagine si caracter, asta e super. Poti castiga.big grin