anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac o fata foarte mult as face aproape orice pentru ea dar ei (cred) nici macar nu ii pasa de mine! De vorbit vorbesc pe mess gen "cf" "bine u" Dar nu mai mult si credeam ca e normal sa treca dar nici macar dupa 3 saptamanii nu mi s-a dus si mi-e frica ca daca o intreb... 90% Raspunsu e NU si nu o pot uita mai ales ca o vad aproape in fiecare zisad... Ceas putea sa fac? Am incercat aproape totul dar nu mai stiu nimicsad.

3 răspunsuri:
| greenish a răspuns:

Complicata`i dragostea asta! laughing In primul rand, cred ca ar trebui sa o intrebi ca sa stii una si buna, ca altfel tot continui sa-ti faci sperante, si cine stie, poate tipa vrea doar sa para indiferenta si te alegi cu un `da`. Si daca raspunsul e nu, nu`ti fa griji, fete sunt foarte multe, nu are rost sa stai dupa una singura! Bafta!

| heavenn a răspuns:

Hey Catalin happy. Ca sa o cunosti mai bine si sa te cunoasca mai bine trebuie sa comunicati. Deschide cu ea diverse subiecte. Cand o mai vezi salut-o frumos si intreab-o ce face etc. Daca vezi ca fata reactioneaza intr-un mod surprinzator/placut o poti aborda mai des pe mess sau "face to face". Cert este ca nu poti sa o intrebi daca vrea ceva cu tine asa, direct, dupa cateva scurte convorbiri pe mess. Baftakiss!

| sEEk8 a răspuns:

Ai dreptate fetele sunt foarte mult dar eu nu pot sa o uit!straight face