| user643890655 a întrebat:

Buna! Plac un baiat de 2 ani si nu am avut curaj sa ii spun,o prietena (dar super enervanta,nu o suport) mi-a spus acum cateva zile ca si ea il place si incearca sa se apropie de el,totusi ea este foarte nesimtita,adica in general e nesimtita, da ea crede ca suntem bff(situatia ca ea incearca sa se apropie de el m-a chiar suparat, dar nu stiu daca sa ii zic ptc nu am incredere in ea). Baiatul despre care va spuneam este super dragut,doar ca el sta cu o fata si se intelege tare bine cu ea,doar ca si mie imi place de el, iar cand acea fata nu e la scoala vorbeste cu mine, dar cand ea este ma ignora total, el este o fire chill care e amabil si fain, da nu stiu ce sa fac.Dau funda

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el este atras de alta fata și are interes pentru ea, cred că cel mai bine ar fi să te dai de o parte. Nu-l poți forța să te placa.

| ania a răspuns:

Roagă-te Creatorului ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta băiatul care El știe ar fi potrivit ca soț și pana atunci lasă toți băieții în pace, e doar risipă de timp și energie sufleteasca aiurea.

Răspuns utilizator avertizat
| just4ubr2015 a răspuns:

Nu mai trage sperante la el ca nu ai nici o sansa cauta pe cineva care sa te iubeasca sa te faca fericita si il vei uita

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cel mai bine este sa te oprești din a mai spera ceva, cel puțin acum.
Da, vorbește cu tine amical când nu este alta fata în peisaj, dar asta nu înseamnă că te place, mai ales din moment ce nu exiști când sunt altele pe lângă el.
Pe lângă asta pune punct și prieteniei false, ca nu are rost sa numești prietena o persoana în care nu ai încredere și care pe tine pur și simplu te dezgusta, ca și comportament, personalitate etc.
Cu siguranță o să găsești o persoana care sa te placa, pe viitor.
Învață să te iubești pe tine și nu îți face obsesii ( pentru ca vezi tu, este toxic, nu îți face bine și mai rau nu te ajuta sa evoluezi, ramai acolo blocata în amintirile din trecut, în loc sa te gândești strict la prezent ).
Pentru ca o persoana care te place, încearcă mai mult de atât.

| INK000w a răspuns:

Cred că este ilegal să ai relații cu copii de 2 ani(știu că te refereai că îl placi de acu' doi ani și că nu el are 2 ani)