anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac un baiat de un an jumatate si imi e frica sa ii spun asta. Imi e prieten foarte bun si probabil daca i-as spune s-ar indeparta. Nu vreau sa il pierd. Cum sa ii spun, nu vreau sa il indepartez sincer...

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

Cel mai normal e sa-i spui pur si simplu. Baietii sunt relaxati despre chestiile astea. Eu as spune ceva ce genu' "Frate mi-ai placut mereu". Ideea e ca nu trebuie sa fie mare lucru, e la fel ca orice alta conversatie pe care o ai cu un prieten foarte bun. Daca e sa iasa ceva, foarte bine si daca nu, ramaneti exact cum ati fost si pana acum. happy

2 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

Crezi ca merita sa-i spui? Adica,crezi ca va rezulta ceva din faptul ca ii vei spune ca il placi? Crezi ca el te place pe tine si ca dupa ce ii vei spune,se va infiripa ceva intre voi?
Daca exista vreo speranta ca el sa te placa,eu zic sa-i spui,poate se intampla ceva frumos intre voi.
Iar daca nu te place, si crezi ca il vei pierde, nu ii spune.Fa cum crezi ca e mai bine pentru tine, noi doar te putem sfatui, dar alegere tu o iei.
Succes si sper ca te-am ajutat! :*

| BibiBiBia a răspuns:

Pai...Zic ca mai bine i-ai castiga increderea si nu ai face faze prostesti in fata lui iar apoi cand vezi ca se apropie si mai mult si are mai multa incredere ii spui si daca e baiat bun te intelege asta e parerea mea
big grin