Baietii nu mananca fetele... daca tie iti place cu adevarat de o persoana ca aceasta atunci este treaba ta. Probabil ca daca as fi in locul tau i-as zice clar ce simt ca sa vad ce zice si el...
Ce ai de pierdut?
"O constiinta grea, n-o sa te lase sa dormi/ Tre' sa ai grija-n viata ta sa te gandesti la viitor". Nu e cazul tau. O sa-l uiti cel mai probabil. Si daca nu, spune-i! Nu te mâncă nimeni, stii?
Succes!
E UN PORC.De ce il placi? Cum naiba ai putea sa placi doua fete in acelasi timp? Nu merita nici sa vorbesti cu el. Daca i-ai spune ca-l placi,el, normal, ar raspunde:"da, stii, si eu te plac".Ar incerca sa-si bata joc de tine. Exista baieti mult mai buni decat el, doar ca nu l-ai gasit inca pe cel potrivit.
Este greu sa-ti spun. Am trecut prin aceeasi situatie ca tine dar eu mi-am tinut gura si am lasat timpul sa decida. Parerea mea este cu nu ar trebui sa ii zici. Daca o sa-i zici o sa ai numai de pierdut in situatia de fata. Dar incearca sa te faci vazut si incearca sa le arati ca esti mai buna decat stiu ei. Incearca sa iei controlul situatie si nu ii da baiatului prea multa atentie. Asa se cam intorce roata. Multa bafta in continuare. Daca ai intrebari le poti pune.