Eu am terminat scoala dar imi luam pe langa banalele caiete si carti, ziarul de dimineata si integrame sau carti de joc
Imi iau caiete, manuale nu prea doar la cateva ore. Imi mai iau un pix, creion si un liniar. Pe langa astea imi iau o sticla cu apa, un gloss, un rimel, un creion de ochi si o oglinda, telefonul, carti de joc, portofelul, un parfum si cutiuta pentru lentilele de contact.
Pai pe langa ceea ce este necesar la scoala/liceu, adica pixuri, creioane, carti si caiete, imi mai iau mp4-ul, telefonul mobil, ceva servetele sau hartie igienica, cheile si cartela pentru interfon, carnetul de note, legitimatia si abonamentul de autobuz, o umbrela, uneori un hanorac sau geaca, o porcarie de legitimatie pentru la liceu, pe care niciodata nu am folosit-o, ceva mancare si apa cateodata, si cam atat.
Caiete, carti, 1pix, 1creion, marker, legitimatie, buletin, bomboane, caramele, gume, balsam de buze, integrame, carti de joc, casti, telefon, mp3, bani, agrafe, servetele umede, si cam atat cred...
Pai:
carti
caiete
penaru`
carnetu` de note
banii de pachet
gloss/o oglinda/uneori imi mai iau si rimelu`.
o sticla cu apa de acasa
Cam atat.
tu?
Buna`
Caiete
Carti
Penarul cu de toate
Agenda mea favorita rozz` pe care scria my world my rules
Rimel
Luciu de buze
Cateodata mai aveam si o oglinda micuta de buzunar
Portofelul cu bani De care majoritatea timpului imi cumparam gume si acadele
Telefonul
Mp3`ul
Carnetu` de note
^.^
Si din cand in cand aveam si o carte de citit
Ceva gen Jurnalele Vampirilor
Vara si ohelarii de soare
Cam atat imi amintesc
Oricum aveam un ghiozdan foarte incarcat
Sa vedem ce va fi anul` acesta
Buna
cateva caiete
cartile pentru scoala [doar 2-3]
cheile [mereu am cheile la mine]
guma de mestecat/tic tac/acadele/caramele
markere
pixuri
pasta corectoare
medicamente
Si multe alte nimicuri pe care le tin intr'un penar.
Pai eu imi iau cartile bineinteles
servetele (umede, uscate)
luciu de buze
agenda
si alte maruntisuri(stii tu ca fetele)
Eu nu am rucsac ci a geanta. Inafara de caiete si pix/creion/stilou/liniar, mereu am la mine un parfum, un rimel si un luciu de buze, deodorant si servetele umede.
Manualele si caietele conform orarului, ipodul, pixuri, creioane, un stilou, carnetul de note, o agenda, castile de la ipod si telefon, un pachet de gume, pastilutze(1 algocalmin, paracetamol, antinevralgic preventiv-nu se stie niciodata), mai vroiam un bici dar cred ca ma dadeau afara (gluma) cred ca, cam astea ar fi. Tu?
Eu imi iau
carti
caiete
de scris-creion, pix
gume-si de sters si de mestecat
un roman de citit cand mai intarzie profesorul
servetele
castile de la telefon
telefon...normal
luciu de buze, rimel
si...cam atat.
Nu e stupida intrebarea. E chiar folositoare.
Eu imi iau
-carti, caiete, penar plin cu toate porcariile
-carnetul de note
-o agenda (numere de telefon, ce trebuie sa mai fac:gen sa duc banii profesoarei de nu stiu ce)
-niste pastile in caz ca ma simt rau.
-absorbante (cand se apropie timpu' si sunt pe stop)
-un tricou (cand am ora de sport. )
-niste guma, bomboane mentolate, tic-tac, caramele , un croassant, sandvis (ce-mi prinde la mana)
-sticla de apa
-niste bani (5 lei)
Si cam atat.
Imi iau bani (5 lei cam asa), o sticla cu apa, carti, caiete, pix, stilou, mp4, castile, telefonul si o surubelnita Daca ma enervez in timpul orelor desfac si insurubez suruburile de la banca
In afara de cart/caiete aveam 1-2 pachete de carti, sticla de 2 de coca-cola si un roman(ceva cu care sa omor timpul in autobuz)
TheLocaKid întreabă:
Andhres întreabă: