| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

poate dintre voi se gaseste unul care sa stie exact raspunsul corect la intrebarea mea.Prietenul meu a murit cu doua luni in urma. Unii spun ca daca ii vorbesc el nu ma aude, pentru ca este in somn.Altii spun ca da.Eu il iubesc nespus de mult! El m-a invatat sa iubesc, el a fost unicul baiat din citi am avut, care chiar mi-a daruti dragoste, si tot elcrying este cel care... m-a lasat, a plecat acolo sus, sau nu stiu unde.Nustiu,Nustiu ce sa credcrying unde e el? E in mormint? E in cer? S-au disparut cu totul? Ne vom mai vedea? Iubirea noastra nu va pieri niciodata! Am un loc unde sint singura.In fiecare zi ma duc in locul ala, si ma uit spre cer si vorbesc, vorbesc spre cer.Cu speranta ca ma aude, si ca imi va raspunde. Dar nu mi-a raspuns, inca niciodata.Nu l-am visat! De ce? Mie atit de dor de el! Vreau sa il vad, macar odata. Ii povestesc toate noutatile din viata mea.In schimb el nimic.
crying crying crying crying crying Merg pe drum si vad multe cupluri fericite.Nu pot sa ma aptin si pling, de ce mi l-a luat? Puteam si noi sa facem parte din acele cupluri! Vreau sa spuneti ce credeti ca ar trebui sa fac ca el sa ma auda.Nu ma pot duce la mormintul lui pentru ca e il alt sat, mai departe de orasul in care traiesc. P. S. Am 15 ani, el avea 17crying crying Aveam toata viata inainte. Ce as putea face sa ma auda? Si daca ati pierdut pe cineva drag va aparut prin vis?

2 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Este o poveste trista si e normal ca moartea persoanei iubite sa te darame. Dar fii tare! Gandeste-te ca la fiecare secunda un om moare undeva pe glob, copii, parinti, iubiti. Nu e rau sa mai tii la el dar sa incerci sa iei contactul cu el e deja deplasat. E suficient sa il pastrezi in inima ta, cu timpul rana se va vindeca si vei putea iubi si alte persoane. E un moment greu pentru tine dar incearca sa te imbarbatezi, esti inca tanara, cauta alti parteneri si totul va fi bine.

| SexyAnon a răspuns:

Deci.jur ca mi-au dat lacrimile!
Doamne...straight face
Imi pare nespus de rau!sad