| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

poate dintre voi se gaseste unul care sa stie exact raspunsul corect la intrebarea mea.Prietenul meu a murit cu doua luni in urma. Unii spun ca daca ii vorbesc el nu ma aude, pentru ca este in somn.Altii spun ca da.Eu il iubesc nespus de mult! El m-a invatat sa iubesc, el a fost unicul baiat din citi am avut, care chiar mi-a daruti dragoste, si tot el este cel care... m-a lasat, a plecat acolo sus, sau nu stiu unde.Nustiu,Nustiu ce sa cred unde e el? E in mormint? E in cer? S-au disparut cu totul? Ne vom mai vedea? Iubirea noastra nu va pieri niciodata! Am un loc unde sint singura.In fiecare zi ma duc in locul ala, si ma uit spre cer si vorbesc, vorbesc spre cer.Cu speranta ca ma aude, si ca imi va raspunde. Dar nu mi-a raspuns, inca niciodata.Nu l-am visat! De ce? Mie atit de dor de el! Vreau sa il vad, macar odata. Ii povestesc toate noutatile din viata mea.In schimb el nimic.

Merg pe drum si vad multe cupluri fericite.Nu pot sa ma aptin si pling, de ce mi l-a luat? Puteam si noi sa facem parte din acele cupluri! Vreau sa spuneti ce credeti ca ar trebui sa fac ca el sa ma auda.Nu ma pot duce la mormintul lui pentru ca e il alt sat, mai departe de orasul in care traiesc. P. S. Am 15 ani, el avea 17 Aveam toata viata inainte. Ce as putea face sa ma auda? Si daca ati pierdut pe cineva drag va aparut prin vis?

Răspuns Câştigător
| Dina a răspuns:

Salut.Nici nu-mi pot imagina ce durere ai! Prerea mea e asa:toti care se duc in cer sunt judecati dupa cum au trait,dupa cite fapte bune au facut,daca au fost blinzi cu viata se duc in rai,daca nu-in iad. Daca Dumnezeu l-a luat asa devreme pe el inseamna ca il iubeste mult(de obicei am observat ca oamenii care se duc devreme in cer au un suflet mare,sunt buni la inima de aceea si se duc acolo,si cei care toata viata au chinuit pe toti traiesc foarte mult si se chinuie la batrinete,pentru ca Dumnezeu nu are nevoie de ei). Cred ca in somn este numai trupul lui,dar sufletul e acolo in cer pazindu-te pe tine,imi imaginez ca trtaieste undeva la tine in suflet,ca in fiecare zi vine si te viziteaza, iti da noapte buna, te iubeste si te va iubi mereu asa cum il iubesti tu.Continua sa-i povestesti despre intimplarile tale pentru ca el te aude, si ar vrea sa vorbeasca dar nu poate, pentru ca e intr-o alta lume.De sigur ca o sa te intilnesti cindva cu el pentru ca o data si o data o sa te duci si tu in cer.Stii de ce nimeni nu te poate ajuta cu aceasta intrebare? Pentru ca nimeni nu a fost acolo si sa se intoarca inapoi, sa-ti povesteasca cum e, nimeni nu stie ce ne asteapta.Si in privinta visului-poate el nu vrea sa-ti faca rau,sau cine stie.Da,eu am visat o persoana draga dar in vis era cu totul alt fel, adica foarte ciudata si ea si visul(mai bine nu visam ca imi era frica citeva zile).Mai asteapta, in orice seara il poti visa...

Sper ca te-am ajutat si ti-am spus parerea...

3 răspunsuri:
| MAndreea97 a răspuns:

Tata imi spune ca de multe ori o persoana dua ce moare inainte de a se duce in "lumea cealalta" cum se spune, o perioada o traieste ca fantoma pe pamant, iar daca il tine ceva sau daca sa atasat multe de ceva/cine nu poate trece dincolo, din cate am inteles el te poate auzi, vedea dar tu nu, nu stiu daca te-ai uitat la filmul "fantoma mea iubita" unde un barbat casatorit moare, iar dupa moarte ramane pe pamant si tot incearca sa-i arate sotiei lui ca el este acolo cu ea si ca o vede, iar in cele din urma a reusit s-o faca sa vada ca este acolo si ca este fantoma... poate ca si prietenul tau este inca cu tine si vegheaza asupra ta. si poate odata si o data tot va gasi sa-ti dea un semn ca el este acolo cu tine... sper ca te-am ajutat big grinhappy

| CryssCrySta a răspuns:

Te aude pentru ca spirtul lui e inca acolo si nu poate sa-ti raspunda dar poate intr-o zi o va face si te vei intanli cand totul se va sfarsi si poti spera ca intr-o zi iti va raspunde dar a rabdare si cand treci peste asta incearca sa iti refaci viata chiar daca nu ar mai fi niciodata la fel s totusi incearca sa mergi la mormantul lui macar o data.E greu sa perzi pe cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am citit poveste si nu mi s-a intamplat, dar stiu prin ce treci!
In primul rand condoleante.
Sigur, cu siguranta te aude, el este sus si are grija de tinewinking
Asa a vrut Dumnezeu, dar sa stii ca el va fi alaturi de tine mereu. si chiar daca tu nu il auzi, el te aude. Erau multe cazuri la televizor. tot asa dar care erau casatoriti aveau copil. Asa era mai greu. Eu pe cati am mai auzit in ultima vreme, da aprea in vis. Nu poti sa te duci macar odata unde este imormantat el? De cat timp erati impreuna? O sa vezi intr-o zi. probabil vei trece peste aceasta drama. Adica la 15 ani. e dureros. Chiar imi pare rau. Te pup. paa:*