| Libelle a întrebat:

poate o sa vi se para stupida intrebarea mea dar chiar sunt curioasa.
voi ce mai mancati? dimineata, la pranz si seara. ca eu...vai de mancarea mealaughing
fundita.

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Dimineata nu mananc, dupamiaza mananc ce ar trebui sa mananc dimineata adica lapte, sau pate, sau fructe, iar seara gatesc si mananc cand vine iubitul de la munca.

| ºPishcotº a răspuns:

Deci eu momentan tin o dieta cu care ma simt foarte binehee hee.
Dimineata: paine prajita cu margarina( o felie sau doua)
Pranz: carne de vita, piept de pui, aripioare. Depinde de zihee hee. si mai poti adauga branzica de vaci si un ou fiert pe saptamana.
Cina: un iaurt cu doi biscuiti integrali.

Te pup:*

| Crisu a răspuns:

Orice.laughing

| Диана a răspuns:

Si eu la fel. laughing Vai de mancarea mea. straight face
Pai eu dorm mai mult ziua, deci dimineata nu mananc. laughing Cand ma trezesc bag o punga de chipsuri sau imi iau un hamburger si-o cola. laughing Si in rest ce mai gasesc comestibil prin frigider noaptea. laughing

Not good. Not good at all... straight face

| UninspiredName a răspuns:

Pai eu mananc dimineata pe la 12 cand ma trezesc niste mrg...de obicei mananc un sndwish cu unt, pate si branza topita si chiar salam, dar mai imi fac si cate un ou fiert si niste salata de rosii. la pranz nu mananc de obicei decat daca ma obliga parintii si mananc doar supa, iar seara nu mananc decat niste fructe mar sau strugure sau para sau orice gasesc prin casa tongue. oricum de obicei nu mananc nu ca nu as vrea doar ca nu mi'e foame...tongue

| Eff a răspuns:

Dimineata nimic. ca dorm
mananc pe la 4 un sandwich sau ceva

si seara... de exemplu in seara asta am mancat pufuletirolling on the floor si inghetata
aseara am mancat in orasthinking
o data la o vesnicie mananc mancare gatita.

in unele zile sandwichul de la ora 4 se transforma in meniu mc chicken la mc donald's sau snack box la kfc laughing)

| foxi a răspuns:

Caviar dimineata, caracatita la pranz, peste spada seara! Asta in ziua de peste!

| madia a răspuns:

Dimineata nu mananc, la pranz un sandwich, seara (noaptea) junk-food si ce gasesc prin frigider... o sa sfarsesc bine. laughing

Răspuns utilizator avertizat