anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate radeti de intrebarea mea dar. A murit Phoebe Tokin(Cleo in serialul de pe jetix)
Am 17 ani, si recunosc ca imi plac mult fetele alea si cred ca multe fete de varsta mea le place si le urmaresc serialul, .ba aud ca a murit una.ba cealalta...Sunt doar prostii pe net sau nici voi nu stiti?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai se dezbate subiectul asta de multa vreme. Intre timp a dat coltu si Michael Jackson (deja dovedit cu televizoru), a sucombat si Miley Syrus alias Hanna Montana (da e mai amarasteanca, asa ca au scris doar ziarele). Acum de gagicuta aia din ce film zici tu, tot nu s-a lamurit nimeni cum e. Da o fuga pina-n Australia si zi-ne si noua ce-ai aflat, ca deja sintem morti de curiozitate, eu unu nu pot sa mai maninc de cit sint de curios. Ce zici, te bagi? Tara are nevoie de tine laughing

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu a murit shame on you
big grin
Daca murea am fii stiut demult...si cica a murit anul` trecut prin august...laughing.stai linistita ca nu a murit big grin

| Antrax a răspuns:

Nu cred ca phoebe tonkin a murit pentru ca daca ar fi murit ar fi fost deja pe internet aceasta informatie negativa, ar fi dat la stiri pentru ca la stiri da totul si ar fi scris in reviste si in ziare.asa ca nu credeti pana nu vedeti

| inna a răspuns:

Am citit recent in Bravo ca nu a murit, stai linistita.Este bine si isi urmeaza studiile in actorie.

| Klara a răspuns:

N-a murit bre laughing

| DonGiovanni a răspuns:

Nu prea cred ca a murit... chiar daca is baiat in plc mult h20

| eek a răspuns:

Vai chiar n am putut sa dorm azi noapte din cauza asta...imi vine sa plang

| Lumy a răspuns:

Am intrat p un site si cica chiar a murit intr-un accident de masina
dar intra p id-ul ei water89 si intreab-o cum se simtelaughing

| Skylerx a răspuns:

Nu cred... Daca ar fi murit nu ar fi mai facut serialele astea, dar cred ca ai si dreptate. O fi murit dupa care acum zic ca le inlocuiesc... Si e sezonul 3.

| gyanina a răspuns:

Eu am auzit ca a murit intr-un accident cu masina a dat peste ea o masina sau cv de genusad

| jo a răspuns:

Stii sa pui o intrebare pe TPU dar nu stii sa cauti pe google raspunsul? Cauta-i numele si vei afla. Sau cauta-i numele aici pe TPU si vei vedea ca a mai fost intrebarea asta de vreo 300 de ori pana acum si raspunsul deja exista.

Răspuns utilizator avertizat
| maria91r a răspuns:

Si mie imi place de eatongue. dar nu cred,, sunt inventii!

| Simona_8441 a răspuns:

Am citit si eu in revista bravo ca nu a murit

| nehirerdogan a răspuns:

Deci nu mai rezist Miley Cryus si Phoebe Tokin numai despre ele se aude maine poimaine se aude ca a murit Hany Montany dar asta ar fi cea mai buna veste din lume si daca asta se intampla dau petrecere cine vine? in afara de alora care le place Hany Montany si altele.

pup, diva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@diva. ma inviti si pe mine la Party-ul ala?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt prostii fetelor pe mine ma cheama dana am 15 ani si am vazut seria in care cleo a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred nu cred nu cred si nu vreau nu vrau nu vreau crying(((crying((((((((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa zic am cautat stiri si daca ar fi murit ar fi pe prima pagina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit nimeni stai linistita...altfel nu ar fi aparut in serialele noi h2o.