Pai se dezbate subiectul asta de multa vreme. Intre timp a dat coltu si Michael Jackson (deja dovedit cu televizoru), a sucombat si Miley Syrus alias Hanna Montana (da e mai amarasteanca, asa ca au scris doar ziarele). Acum de gagicuta aia din ce film zici tu, tot nu s-a lamurit nimeni cum e. Da o fuga pina-n Australia si zi-ne si noua ce-ai aflat, ca deja sintem morti de curiozitate, eu unu nu pot sa mai maninc de cit sint de curios. Ce zici, te bagi? Tara are nevoie de tine
Nu a murit
Daca murea am fii stiut demult...si cica a murit anul` trecut prin august....stai linistita ca nu a murit
Nu cred ca phoebe tonkin a murit pentru ca daca ar fi murit ar fi fost deja pe internet aceasta informatie negativa, ar fi dat la stiri pentru ca la stiri da totul si ar fi scris in reviste si in ziare.asa ca nu credeti pana nu vedeti
Am citit recent in Bravo ca nu a murit, stai linistita.Este bine si isi urmeaza studiile in actorie.
Am intrat p un site si cica chiar a murit intr-un accident de masina
dar intra p id-ul ei water89 si intreab-o cum se simte
Nu cred... Daca ar fi murit nu ar fi mai facut serialele astea, dar cred ca ai si dreptate. O fi murit dupa care acum zic ca le inlocuiesc... Si e sezonul 3.
Eu am auzit ca a murit intr-un accident cu masina a dat peste ea o masina sau cv de genu
Stii sa pui o intrebare pe TPU dar nu stii sa cauti pe google raspunsul? Cauta-i numele si vei afla. Sau cauta-i numele aici pe TPU si vei vedea ca a mai fost intrebarea asta de vreo 300 de ori pana acum si raspunsul deja exista.
Deci nu mai rezist Miley Cryus si Phoebe Tokin numai despre ele se aude maine poimaine se aude ca a murit Hany Montany dar asta ar fi cea mai buna veste din lume si daca asta se intampla dau petrecere cine vine? in afara de alora care le place Hany Montany si altele.
pup, diva