1.fii tu insusi, arata-i ca iti pasa de el, nu te schimba
2.si eu sunt timid, chiar foarte, dar cand o fata iti spune ca te place nu trebuie sa fii las, si sa fugi, nu uite eru unul cand mi s-a spus asta am stat 1 minut sa gandesc si dupa am spus da, ca na... daca el nu vorbeste cu tine nu se merita.PS cat de destept sa fii sa nu vorbesti cu o fata care te place, eu nu prea am norocul asta cu toate ca nu arat rau...
Mai bine spune-i. Nu e vina ta daca el renunta la prietenie, inseamna ca nu e un prieten bun. Dar cel mai bine invita-l undeva si lasa lucrurile sa curga de la sine. Mai este si varianta sa afle de la altcineva si sa te intrebe, iar tu sa ii raspunzi ceva ce pare confuz, facandu-l sa zica ce simte. Bafta!
Bravo!
In sfarsit, cineva care nu se multumeste doar cu statutul de cel mai bun prieten/a.Fii tu insuti si vorbeste cu el despre ceea ce simti.Sa nu iti fie frica de un refuz caci se poate trece si peste.Fii directa cu el si vei vedea cum reactioneaza.In cazul unui refuz, renunta si la prietenie ca sa nu iti faci mai mult rau.
Cine nu risca, nu are!
Un baiat ca prieten este mult mai pretios decat ca iubit.Si in plus ce o sa faceti cand o sa fiti impreuna? Chiar ai risca pierderea unui prieten pentru asa ceva?
Da,recunosc,prietenia e mult mai valoroasă decat o relație de "iubire".
Dar totuși mă "auto-consult" daca să las timpul să rezolve și să fim in continuare prieteni, sau să merg la risc.
În orice caz voi lua în considerare și sfatul tău Mersi ^^