Efectele antrenamentelor sportive realizate cu aparatele din salile de fitness sunt diverse si reactioneaza diferit in functie de organism. Consider ca nu ai o varsta potivita pentru a frecventa salile de fitness. Studiile medicale au dovedit o oarecare incetinire a cresterii datorita acestor categorii sportive (aici fac referire daca esti baiat si vrei sa lucrezi cu aparatele de forta). Insa poti face in multe alte feluri miscare: tenis de camp, jogging, inotul, plimbarle prin parc cu rolele (daca nu stii cu bicicleta). Da, daca ai probleme ce tin de greutatea corporala (esti supraponderal/a) este recomandat sa faci niste analize medicale iar impreuna cu medicul nutritionist poti stabili un regim alimentar si o prezenta regulata in salile de fitness, dar asa pentru ca pur si simplu iti place tie sportul, ti-am mai zis exista o gama larga de activitati sportive. Insa ar fi si cateva aparate pe care le-ai putea folosi la sala: banda de alergat, bicicleta medicinala si cam atat.
Ai rabdare inca vreo 2-3 ani, esti in crestere deocamdata, o sa mergi la sala sa iti tonifici corpul atunci cand este dezvoltat pe deplin. In perioada asta practica alte sporturi, mergi la piscina, strand si inoata... o sa vezi cat de eficienr este.
Am o colega care este mai plinuta si acelasi lucru am intrebat-o si eu si ea a zis ca binenteles asa ca da.si eu o sa ma apuc la vara. sper sa-ti fi fost de folos.
fundita?