| AmyAmya a întrebat:

Povestea este putin mai lunga. Eu in clasele primare am fost intr-o clasa vai si amar, iar in ciclul gimnazial m-am mutat intr-o alta scoala, unde am fost primita cu caldura. In aceasta clasa suntem 6 fete, dintre care si eu. Aici este asa: fara mine raman 5 fete. Dintre acestea 2 sunt BFF iar alte 2 sunt tot BFF. Mai ramane una, care tot vrea sa fie cu 2 fete care sunt BFF. Eu am incercat sa fiu eu cu ea BFF, dar nu se poate. Ea tot sta dupa alea. Imi doresc si eu o BFF, dar nu stiu ce sa fac! Ma inteleg cu mai multe fete, dar nu chiar BFF... Tot vad fete foarte apropiate si imi pare rau ca nu sunt si eu cu o fata... Eu am aplicat si sfaturile doamnei diriginte, fiindca am tinut o ora la dirigentie despre prietenie si timiditate. Va rog, spuneti-mi si mie cum sa fac sa am si eu o BFF? Cum sa o gasesc? Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Nu o mai cauta. De obicei BFF-urile trebuie sa apara de la sine. Petreci mai mult timp impreuna cu ea si apoi o sa iti dai seama daca e buna de bff sau nu. Nu poti sa ti-o alegi, va alegeti una pe alta. Cu cat petreci mai mult timp cu ele cu atat va dati seama care sunteti.

| AmyAmya explică (pentru rutanklan):

Am deja 12 ani. Cat sa mai astept?

| rutanklan a răspuns (pentru AmyAmya):

laughing Dar nu este limita de varsta. Persoanele astea de obicei dupa ce apar nu mai scapi de ele poate pana dupa 40 de ani. Nu te mai stresa si tu atata pentru atata. O sa fie bine. Relax

Stiu, stiu! Imi pare rau doar ca in fiecare vacanta si fiecare week-end raman singura si ma plictisesc... Stiu ca o carte iti poate inlocui toti prietenii din lume, dar nu poti sta mereu cu nasul in carti si sa devi soricel de biblioteca! Intr-adevar, am avut o BFF The best, ne cunosteam de cand eram in burtica la mamici, dar am aflat ca ma barfea zilnic pe la spate!

rolling on the floor))))))))) tare asta.

Oke deci am inteles ca trebuie sa astept ca ele vin de la sine. MULTUMESC CA MI-AI DESCHIS OCHII. Paah. big grin

Pai da si tu o funda happy.